Trajnice koje dobro podnose sušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na dobrom sam putuu :D dobio pravu informaciju!
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
naravno i mene
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dado kad je nabaviš stavi me na listu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...odmah u potragu za sjemenom...i mislila sam da će ti se svidjeti ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
uuuuuuuuuu :) koja ljepotaaa! to moram nabaviti obavezno!
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se svidja ova mala veronika, kakve samo krasne cvjetice ima.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
prelijepa je biljka...nadam se se da ćemo je negdje pronaći za kupiti ili barem sjeme pokušati nabaviti i sijati...iako bih ja odmah voljela imati gotovo biljku i to odmah jučer
![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
http://www.wrightmanalpines.com/sites/wrightmanalpines.com/files/product_pics/Veronica_bombycina_ssp._bolkardaghensis__V004__04.jpg
veronica bombycina prelijepa niska biljka, pogodna za kamenjar, sivih, baršunastih listova, naraste do 25 - 30 cm cvjeta u proljeće prekrasnim plavo/ljubičastim cvjetovima treba sunčano mjesto do polusjene, ocjedito tlo, piše da podnosi sušu, porijeklom iz turske zaljubila sam se u nju na prvi pogled |
|
![]() |
|
kako je krasna Balotta, kako divni listovi, zbilja vrlo elegantna i jednostavna biljka
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
evo slike balote otprije neki dan (mame od moje, ali za koju godinu, nadam se da će i moja biti slična ovoj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ne ne zasto bi? :) "tko preživi, rast će"meni je to malo okrutno jer ipak vrt je vrt i mora barem donekle biti lijep a priroda je priroda :) Vi se vodite po principu onog francuza kojeg je Sara spominjala :) za pocetak mogli bi te nam napisati nesto o onoj Antennariji (naravno nisam zapamtio vrstu). :)
|
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Zar sumnjaš?
![]() ![]() Glaucidium ne pripada ovoj temi no dugo mi je na listi želja, predivan, zahtjevan i odvratno skup kao i još neke rarietne biljke za sjenu. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Siguran sam da i BB poznaje nekoliko biljaka za ovu temu :)
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imas pravo BB :) podsvijesno vise volim biljke za sjenu :)
|
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dado lapsus, nije Glaucidium nego Glaucium, radi se o dvije različite biljke, prva je za sjenu, druga za sunce. Naziv je sličan pa se mnogi zbune.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Zašto samo kao promatrač ? Odgovor je jednostavan : imam jako malo iskustva i znanja. No, ako naiđem na nešto što bi spadalo u ovu kategoriju, ja ću se već oglasiti. A do tada, čitam vaše prijedloge.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
zašto samo kao promatrač? Samo se i ti, a i svi ostali aktivno pridružite temi svojim znanjima i iskustvima i prijedlozima...ako ništa drugo sjetite se samo kako je skupa voda ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
kak si ga samo lijepo smjestio dado na tim crvenkastim kamenčićima
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Glaucium flavum
![]() Centaurea bracteata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ova tema nam "zlata vrijedi" nakon proteklog ljeta ( ne ponovilo se), i veseim se daljnjem nastavku. Bit ću redovit posjetitelj, ali samo kao promatrač.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |