maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 54> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakon mog dužeg godišnjeg kod tebe se zaista ima puno toga vidjeti,puno radova i truda . Naravno da nije potrebno izdvajati baš ništa ,jer kao što sam već napisala (a ako nisam,evo sada pišem)na tvojim radovima se zaista ima šta vidjeti.....ljepota,tehnika,profinjenost
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala rose.lollipop,ideš na Word pad ,nađeš brojeve koji ti se sviđaju,isprintaš ih,precrtaš na plastičnu foliju,izrežeš malim škaricama,upotrebiš struktur pastu i ...eto ih!
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Prekrasan set s maslinama.. ali sat me posebno oduševio!!!
![]() ![]() Gdje si nabavila šablonu sa brojevima? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam riječi,sve je savršeno,svaka vam čast!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kika 56,mumica,Kiki-ko? i nado-m puno ,puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Koja serija savršenih radova , svaka čast
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Predivno.Kako dobiješ kod šablone ovako oštre rubove?Sa kojom smjesom radiš?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa draga ženo kako si napravila ovaj predivni sat, stvarno razmišljam da više ne posjećujem tvoje stranice jer ću uskoro morati mijenjati cvikere....oči mi ispadoše na tvoje divne radove, šala mala, sat je uistinu predivan
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-prekokrasno
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno, kao i uvijek.
Stvarno ti je mašta nepresušna, jer izvrtiti jedan motiv na toliko načina ne može svatko.
gdje nalaziš sve te salvete ( ili su printevi?), u svakom slučaju divne su.
O tehnici i izvedbi uopće ne treba ni pričati, čestitam ti!!
|
|
![]() |
|
Hvala vam,drage moje i dragi moj(Ultra)...volim vas
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Savršenstvo bez mane
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
a, šta reči, a da nije rečeno! preeeeeeeeeeeeediiiiiiiiiivnooooooooooooooo!!!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super kompozicija,boje i shabby.WOW!!!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,svaka cast
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
maslina ovo je fenomenalno :D wow :D
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
gledam, gledam i opet gledam, pa ovo je fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-riječi su suvišne
-treba samo gledati i uživati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |