nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nado tebe nema ali kad dođeš ostavljaš nas bez riječi.......najprije tacna.........decoupage u tvom stilu,samo ti ovako sjenčaš,hrabrim potezima i s puno boje........a rezultat savršen.......
slike su naravno opet u tvom stilu,vjerna sebi........ljubičasta je baš po mom guštu ali i crvena ruža je jako lijepa........a ovo zadnje je margareta?......predivna slika,na njoj sam se najduže zadržala.......
teta učiteljice opet si nam održala sat umjetnosti ..... hvala ti na tome
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Divno !!!
Divno!!! Predivno!!! Teško je naći rječi za ovakva umjetnička djela. ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Slavica o8
Nisam baš bila do sada često na forumu, iako sam dosta radila , ali nikako nisam radovr skrivala, ali sam radila drugo što nije tema ovoga foruma.Hvala na komentaru i drago mi je da ti se sviđa. Maredelmare hvala na lijepim riječima Anđelka Da pojasnim ako ima dvojbe , i ljubičasta i crvena ruža su komadiči moje oslikane svile , prenijete na slikarsko platno, a dalje sve znate.Decoup. na moj način. File Imeni je ljubičasta dobra , a svila oslikana je stajala u ormaru več nekoliko godina , jer mi nije izgledala dobro za uramljivanje, (nekad je dobro sačuvati stare uradke) Kami Kao što sam gore opisala motiv za dec. isto iz kućne radionice. Marenostrum Margareta se prošvercala među dec. to je suha pastela |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasni radovi!meni su nekako najdraže tvoje slike.posebne su,a decoupage sa svilenim slikama ludo dobar!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Prekrasni radovi, ove slike bi svako poželio imati u svome domu,,,
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
savršenstvo! ne znam što bih drugo rekla. tvoji radovi me uvik oduševljavaju i rado gledam tvoju galeriju.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ostavljaš nas sve bez daha,prelijepo je!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ovo je sve jako lijepo......meni je ova zadnja slika posebna,jako mo se sviđaju takve stvari
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Nada -m,evo da se i tebi zahvalim što si popratila moju galeriju ja sam nova,i snalazim se kako znam(mislim nova što se tiče snalaženja na compu) orije ću prebrusit pofarbat izdekupažirat riječku uru zajedno sa starim gradom,nego poslati novu sliku.....mi smo ljubiteljice cvijetnih uzoraka i očito imamo neke salvete favorite.Upoznajem se sa tvojim radovima odaju nježnu i suptilnu osobu......bit će mo u vezi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ajme ljepote, a meni je ovo promaklo! Uh, baš sam zločesta! Radovi su ti više nego krasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
savrsensto su ti radovi draga nado,savrsenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvo čestitka pobjednici , bravo Mare.
Mima 051 već pri prvoj posjeti tvojoj galeriji mi se učinilo da gledam neke svoje radove , kao što i sama kažeš imamo iste salvete favorite iskorištene na sto načina hvala na posjeti Anđelka hvala što si me posjetila i što lijepo misliš o mojim radovima. Kaća kao što sam pred čas napisala u tvojoj galeriji falila si mi par zadnjih dana sa tvojim prekrasnim radovima .Hvala što si mi došla u posjetu. Ugodno mi je bilo pročitati sve vaše komentare , i spoznaja da ste me posjetile iako ovih dana nisam imala ništa novo , ali radi se. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nada, od komentara sve potpisujem što su cure rekle. Ja kod tebe dođem da uživam u tvojim radovima!!!
Zaista su pre,pre, pre, prekrasni!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |