Moj stan u cvjetnom odijelu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elza buba čula sam da postoje neki dućani u zgb,ali ja nika ko da tamo stignem,a voljela bi .Super mi je tvoj kompliment
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Pozdrav Mima,klanjam se,fantazija u Rijeckom toplom domu.Dame prije mene potrosise sve komplimente i za sada samo najljepsi pozdrav od mene.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ima u Zg u Vlaškoj neki dućan u kojem se prodaje dekupažiran namještaj, reklamiran i hvaljen, ali ja ne bih iz njega ništa uzela, a kamoli kupila.
Trebaju vidjeti tvoje radove, pa će vidjeti šta je umjetnost!!!
Imaš izniman osjećaj za boje, kompoziciju i dizajn.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
maredelmare,dragi su mi ovi tvoji komentari ,argumentirani,opširno obrazloženi,gušt mi ih je čitati,vidimo se na tvojim stranicama.Hvala na komplimentima baš mi gode
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni su ove zadnje dvije slike, ovo proljetno ozračje baš po mom guštu-kutija, boca, korice rokovnika (ili knjige?)...odlično napravljeno, a vidim i da je, kako to kažemo, scenografija, savršena...svijećnjak, jaja, jastuci...zaista si se potrudila.
![]() To je dobro, jer bi nam u suprotnom sve galerije bile jednake, zar ne?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavice,zahvaljujući ovom forumu i mene je ponijelo proljetno i blagdansko ozračje,pa sam se usudila ponuditi svoju proljetnu instalaciju.U zadnje mi je vrijeme totalna fora da spajam nespojive boje,a imperativ mi je što kičastije....Individualnost prije svega....
![]() |
|
![]() |
|
Andora ,sva si mi nekako vražja,pa čovjek ne bi od tebe mogao posakrivati niti nekavu bezazlenu paučinu kako imaš dobro oko.
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Predivno! Savršeno, jednostavno ne mogu opisati tu lipotu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kraj ovoliko prekrasnih i maštovito urađenih radova ja sam uspjela vidjeti i stalažu pokraj ormarića!Da poludiš.....e pa sviđa mi se sve i na njoj...
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ormarići su lijepi ali mene privlači ovo tvoje"blagdansko ozračje"-jako,jako dobro si to napravila,bravo majstorice!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A,Primavera fakat ono,ne da ću se uobraziti nego ću pošiziti.Takvi komplimenti od tebe...i to baš sada kada sam nekako usamljeno lutala po forumu,jer subota je noć ne spavanja dok čekam da mi se sin vrati iz"života"Noćas je s društvom u Opatiji i nabrinut ću se dok ne začujem ključ u bravi.Inače ovj dio dana moj je najmiliji.Mir i tišina.Ona prva rečenica malo neozbilnja ,nadam se da nećeš zamijeriti podsjeća me na moje zgb prijatelje i volim je upotrebljavati
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Mima, muška kolekcija i uopće cijela scena tog kutka je presaaaaavršena... kolikogod si dobra s cvjetićima, ovo te odaje kao iznimno talentiranu umjetnicu kojoj niti jedan motiv nije stran... uz već dobro poznate detalje iz tvog prelijepo uredjenog stana, novi detalji poput kompleta kuhinjskih rukavica i držača, stare romantične pegle i košarice s bundevama samo nadopunjuju niz savršene primjene decoupagea na svemu što te okružuje
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Niti ja ne stignem svaki dan sjesti za comp ,pa mi je baš fora kad ovako ujutro uz kavicu vidim što sve ima novoga.Ono uz rokovnik slulom je kutija za CD(neka možda nekome bude između ostalog nova ideja)Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uh, što ne volim kad me nema duže vrijeme, pa ne stignem sve pojedinačno komentirati, nego ovako sveukupno! Šta reči.....sve je već rečeno! Mene iskreno oduševio je onaj komplet bilježnica sa lulom. Fantastičan je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |