Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti blue na svemu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovdje su uvijek tako lijepe fotke da nemam riječi, a ovo sa bocom je super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice imaš u Vokijevoj temi link iz emisije u kojoj je on gostovao i savršeno sve objasnio (a imaš i kod mene na Fejsu)
Nema ti nikakve rupice, već su ti dolje oni mali kamenčići pa pijesak i onda zemlja pomiješana sa drvenim ugljenom, radi dezinfekcije. Domižanku (balon, bocu) sam ti dobila od mame kad sam prvi put i pomislila da imam ovaj vrt.....mogu ti se kupiti i u Baumaxu a probaj i u poljoprivrednim apotekama...kad to obično ljudi imaju za vino. Gioiaa HVALA! Mari za sve treba strpljenja
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hej, svaka čast tebi i tvom dragom za vrt u boci. Odlično izgleda. Kako ste uspjeli posadit biljke kroz to usko grlo?
Ima li na dnu kakva rupa za odvodnju viška vode ili ste samo stavili drenažu na dno?
I na koncu, gdje si uspjela nać takvu bocu, super izgleda?
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za vrtek
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Bravo za vrt u boci
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bako!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Inspirirani Vokiom i umijećem stvaranja "Vrta u boci" moj dragi je meni danas napravio vrtek....
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Puno sam propustila u tvom vrtu Tija, evo pokušavam to nadoknaditi
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tomice ja sam ti uvijek među "svojima"
![]() Miro ta moja je kupljena u Horvata pod imenom Chameleon
Belina, Mikiu je samo tata Rus, a mama mu je "obična" mica maca bila. Hvala i Baki i Vama na komplimentima.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O pa ja sam propustila one krasne slike iz listopada....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() navratiti u tvoj mali gradski vrt i vidjeti te sve ljepote,to je privilegija FORUMA.Tvoj Miki je ljepotan-ruski sivac,kočoperi se i namješta.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasne fotografije i cvijeće, neznam koji je cvijetak ljepši Htjela bih pitati naziv ove ruže jer sam kupila White Weekend pa mi sliči na ovu tvoju
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
pih slika nije uspjela
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
samo sam htjela reći da je bilo krajnje vrijeme da se vratiš među svoje, a što se fritula tiče evo ja ti nudim nešto hercegovačko - uštipci.
|
|
![]() |
|
Tomice, neznam si objasniti zašto, ali nakon ovog tvog meni su tako snažno zamirisale fritule....
|
|
![]() |
|
Oliver Dragojević-
Evo mene među moje puna srca, puni pluća svi se gušti ovdi spoje kad se svitom puni kuća. |
|
![]() |
|
na 4 strani sam našla ovaj vrtek....gazdarica ga napustila valjda
![]() Baka Bea i Anastazija hvala vam puno...
Natalija u ovih mjesec dana si valjda i pronašla neki podatak da će ti hostice nestati kroz zimu da bi te opet u proljeće razveseli njihovi šareni listići...
Gioiaa, Aceri neki brzo rastu neki valjda kako moja šogorica veli centimetar na godinu, sad zavisi kojeg imaš....ali svi su prekrasni definitivno.
Ljubice moja na proljeće ću ti nabaviti istog Acera kakvog i ja imam i Mora ti biti isto tako lijep ko moj....ti si to zaslužio.
Perlić i moraju Anemone biti svugdje .... znaš stigle su iz Zagreba i vozile su se tramvajem
![]() Frida reči ću fotografu da je tehnički dobro sve odradio .....
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
U vrtu je slikarica Jesen dotakla listove i dala vrtu onu jesensku draž, ali ja ću pohvaliti fotke...jako dobro snimljeni cvjetići, oštrina baš gdje treba biti, a pozadina zamućena...sviđa mi se!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |