Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 151> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde, hvala Bogu jer u kakvoj je tankoj kuverti putovalo - sumnjala sam sa će doći i do Zagreba!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Stigao ukrasni paradajz - veliko hvala
![]() Biti će ga i na balkonu i u cvjetnjaku i u vrtu- svuda ću ga staviti
![]() Pa nek si misle oni koji prate što mi je gdje i kad posađeno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala gogi i cvetlin na sjemenkama i cvjećkama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...cvetlin hvala na biljkama !!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Monna, hvala ti na sjemenkama!
![]() |
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Lana2 stigao paketić,puno ti hvala baš si..
![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nema na čemu...a i javna pohvala za našu poštu - stigle su za manje od 24 sata, običnom poštom...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida,evo i ja jučer(oko 13h) poslala,obično,pakete i već su danas stigli.Ko veli da naša HP ne radi
![]() |
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
suharak
![]() pozdrav svimaaa
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
shasha bar nesto veseli u ovo danasnje teško vrijeme...
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Hvala Shasha..
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Hvala Rose
|
|
|
![]() |
|
balalayka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 102 |
mamaa
![]() ![]() hvala
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala minimode za sjemenke
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tropi i supruga - hvala na darovima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Hvala draga kat.re na
sjemenu ukrasne kamilice. Pozdrav iz Samobora
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana stigao mi je ogroman paket!!!!
A šta da ti kažem??? MM Moj sin i ja smo stajali otvorenih usta....poslala si mi puno toga i nemam riječi kako da ti zahvalim!!!
Mislim da će se moj vrt i terasa od sada zvati :
Moja bračka terasa i Moj brački vrt!!!
Još jednom puuuuuno ti hvala!!!
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
Kontesaa |
|
![]() |
|
Hoya stigla pošiljka- hvala puno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |