Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monstera nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monstera nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
Korisnik
Poruka
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 21:48
Mons, tražiš baš ove vrste ljutih papričica ili dolaze i druge u obzir?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 10:56
Petiti da , tražim ove vrste, ali ni druge nisu isključene ako su mi interesantne...Imaš li ti kakve ? SmileEmbarrassed
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
petit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje petit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 15:19
šaljem pp
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 17:05
smile176LOL
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 12:26

Tražim par reznica čisto bijelih ruža i  po jednu reznicu bijele i crvene hortenzije.....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2013 u 23:07

Poklanjam sjeme vrtnog sljeza, jednostruki,  mix rozih nijansi.....Smile
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 12:52
mons ja bih sljez ako još može
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 13:00

Naravno da može draga, ima još dosta !SmileTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 09:52

Tražim ako netko ima par reznica ili sjemenke Viburnum opulusa iliti Snježne grude ( Žganci ).... Embarrassed
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 17:09
Poklanjam čajne gljive, Kombuche.....Ima ih nekoliko, pa ako ima zainteresiranih javite se.. Zbog uvjeta koje gljive trebaju, šaljem prioritetno, po mogućnosti da stignu isti dan...Poštarinu plaća naručitelj..... Izvan RH ne šaljem...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2013 u 21:41
  Ima li netko pelcerić Haworthie Attenuate Zebrine i  Fasciate,  zauzvrat nudim nešto od ovih biljaka :

Ožiljena reznica narančaste brugsice
                                                                                        Pelceri moje Haworthie
                                                                                        Sadnice Pepina
                                                                                        Sadnice grčkog oleandra , još dopišem ako se još čega sjetim...Embarrassed
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 18:21
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Poklanjam čajne gljive, Kombuche.....Ima ih nekoliko, pa ako ima zainteresiranih javite se.. Zbog uvjeta koje gljive trebaju, šaljem prioritetno, po mogućnosti da stignu isti dan...Poštarinu plaća naručitelj..... Izvan RH ne šaljem...

Gljive su podijeljene, nemam više do novih !

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2013 u 07:00

Mjenjam nešto sjemena Romanske salate  za sjeme  crvene zimske puterice

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2013 u 10:12
  Tražim mali grumnečić pampas trave ( niže vrste ) i ako netko ima par reznica ružmarina koji može opstati vani u kontinentalnoj klimi...EmbarrassedHeart

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 19:13
Monsterice,ruzmarina ti imam koliko pozelis pa ti mogu poslat.Kad hoce,hoce,kad nece,tesko se i tu zakorijeniLOL
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 22:22

Miškice moja , Hvala ti naljepša, već sam ga dobila, ima ga stvarno puno pa se nadam da će se valjda ovaj puta uspjeti nešto i ukorijeniti...Tebi puno smile79smile86 !

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 11:09

Ima li netko tko bi htio udijeliti pelcerić Clerodendrum Ugandense ? EmbarrassedHeart

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 14:37
ako se ne snađeš do proljeća ja ću ti poslati.moj je mali,ali toliko raste da bi moglo na proljeće biti pelcera
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 16:25

Ajči smile84
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 12:06

Ima li tko pelcerić Haworthie attenuate ? EmbarrassedHeart

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.