Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 41> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa, vrt je svakako velik, malo i prevelik,
korijenko, visoke trave sam stavila na jedan kup, ali sad su se tolko raspojasale da ih moram malo reducirati, a to je problem, moram jesti više špinata da budem ko Popaj, treba mi snaga, Sabi, i meni se Teddy sviđa, moram sacuvati sjemenke, dadinica, i moja lista zelja je poduza, Glikica, hvala na tvom,kak veli Aralija, pjesnickom izricaju. ![]() aralija, ![]() klaudija, drago mi je da si uzivala, Lovro, naravno da imam patuljka (jednog). On iz prikrajka drzi sve na oku ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
a kaj reći...bajka!
...još mi samo patuljci fale...u stvari, možda ih i imaš, pa je zato sve toliko skladno i povezano... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
predivno, skladno I bogato na zagorskim bregima - uzivala sam u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo, Glikica je nadahnuta pjesničkim izričajem pa meni ništa ne preostaje nego da kažem sa svakom riječju se slažem, prava divota na bregu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Carol, meni je tvoj vrt jedan od ljepših na ovom forumu. Često dođem ovamo, vraćam se podosta unazad ili čak listam od početka.
Kod tebe vlada jedan poseban sklad, što boja što oblika, kod tebe ništa ne strši, ništa ne vrišti. Divim se svemu viđenom kod tebe.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Carol, prekrasna mi je s tim crvenim listićima!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sabi ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Teddy mi je najljepši, veoma dekorativan
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Jako lijepo; veliki prirodni vrt u kojem je teško nešto izdvojiti |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Smail, poslije ovih silnih kisa sve se opet razbujalo a narocito trava, raste ko luda.
korijenko, samo jedan novi stanovnik iz Botanickog, Clematis Heracleifolia. Bilo je i puno Irisa, ali trebalo je vidjeti kakve su boje, a mi smo bili vec na odlasku. Medo, fala, do savrsenstva je jos daleko Anastazija, makar si i ti na "bregu", drago mi je da uzivas i u zagorskim, dadinica, ovo sa crvenim listicima je Alternanthea. Negdje imam sliku samo nje, pa kad je nadem, staviti cu je |
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasni su mi ti zagorski bregi ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kaj reći? Sve je ko i obično blizu savršenstva!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve je za desetku!!
Nadam se da ima novih stanovnika iz botaničkog....;) |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Carol tvoj brijeg je odmor za dušu i oči, kad god posjetim tvoje brege napunim baterije ljepotom i zelenilom. Eden rose je prekrasna, još dok se razraste u veči grm bit će predivna. Šteta što malo češće ne stavljaš slike.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gute Fee, mali kaktus, natalia, Floramye, enricova nona, Camellia, Andina, Retriver Sara, aralija, Mari, hvala na posjeti zagorskom bregu, dođite opet
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je kao u bajci
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |