Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaa, anđelka vještice, još si budna ? Pa samo ih volim i to je TO, oćeš probati ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo ga i jutros:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kaktusi su
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
neizostavne kadifice:
![]() ni sljezu ne smeta suša i vrelina ![]() ovdje kao u cirkusu: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
no comment:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ni ja...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Glikica, najljepše ti hvala na ovom ljepotanu, ne na njemu nego na tvojoj darežljivosti !! Koja dolazi u obzir samo . . . . ako ti imam čime uzvratiti !! Unaprijed se veselim da ćeš naći nešto kod mene, a veselim se i upoznavanju !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
E nemože to tako,noću toliko dugo bit budna a sad spavat? A di su kaktusi?
A slikce ? A "komentar"? |
|
![]() |
|
Ma ne spavam, bila sam na poslu, upravo stigla kući sa jednom hladnim velikim pivkanom, zapalila jedan 100's i listam.....
Večeras će bti sličica kaktusa, moram vidjeti jel i onaj pim...ek još narastao ? |
|
|
|
![]() |
|
evo ga :
![]() ![]() ![]() comment : stalno ga zagledavam ! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Poseban je,baš me zanima kakav će mu cvijet biti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
unikatan primjerak
![]() |
|
![]() |
|
E tako triba,moraš imat komentar usput potpisujem mikicu-unikatan primjerak kojeg moraš zagledavat
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus i mene zanima kakav će na kraju biti, zato ga često fotkam da mi nešto ne promakne, bar ti znaš da su oni ćudljivi, u času prođe cvijet.
mikica lijepo od tebe što si zavirila u moj bockavi vrt. anđelkad, najbolje da si napušem luftić i da odem pajkiti na dvorište, osim toga tako je fino zahladilo kod mene, da je milina vani. |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
evo da vam pokažem moje prkose, nema gdje ih nema i jako sam sretna što ih imam :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |