Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 245> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno ti je sve, otoci tvoji lijepi, kamenjar je kao u sred proljeća,u ulazu je prava ljepota od cvijeća, i da, uvijek ga zaboravim, tvoj fifi je presladak,pravi je medenko
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga anaida kod tebe mi je sve prekrasno i ovaj hodnik prepun cvijeća. Bravo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ulazni hodnik sunčekom obasjan (tako je bilo još jutros, ali poslijepodne krenula kiša..)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek vas sve rado ugostim - dakle, samo mogu ponoviti - dobrodošli u moj vrtić!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
samo dobro planiraj, vremenski, dva sata kod nje, dva kod mene, Anaida ti je super telefonski navigator ,,,uvest će te skoro pa u kuhinju!!!!! Jel može, može,................reci DAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! dan ovamo ili tamo, kaj je to za penzionere |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tvoj je vrt sigurno jedan od onih koje žarko želim vidjeti uživo - nadam se na nakom slijedećem putovanju lijepom našom - morat ću dobro isplanirati kavu u Kotoribi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo je kod tebe, pravi jesenji ugođaj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prelijepo zaista, a kamenjari posebno rado prošetam i zaista se divim jer meni baš ne uspijeva tako bujno cvjeće po kamenjaru
|
|
![]() |
|
Ima, ima viška gaure Free - a i dalije te ljubičaste čekaju kod mene.. Sve sam pripremila i pospremila tako da može čekati naš ponovni susret!!
Medvjed - uvijek si dobrodošao!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Evo mene malo u šetnji tvojim vrtekom
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Skoknula sam k tebi da se zahvalim na odličnoj navigaciji u petak, skoro pa si me uvela u dnevni boravak Kaktusiča!!!!!!!
A zašto je opet kod tebe tako krasno, obojano, skoro pa osječam miris tvoje začinske padine, pa da, kad si tako krasna i mila pa to prelazi i na biljčice!!!!!!!l Ako se dobro sječam, zapelcala si i tri grančice gaura, jesu li preživjele i zakorjenila se????? Ima koja viška ili su već obećane???????? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bergenia , i mojoj gauri se po zimi osuši nadzemni dio pa ju porežem do dole. Na proljeće ponovno potjera i naraste još veći grm nego prošle godine ! Ne zaštićujem ju , ali je posađena jedno pet metara od kuće , na južnoj strani , a od sjevera ju štiti kuća.
|
|
![]() |
|
Nataly - ja sam svoje ostiće porezala i spremila u garažu, tamo mi stoje posude u kojima su ostići.. Ne znam hoće li preživjeti zimu, bojim se da neće..
Bergenia - vidjet ćemo kako će gaura izdržati zimske dane, snijeg i minuse..
Otok - baš me veseli što vam se taj šaš svima dopao... Jagodice rado papamo pa smo ih proljetos tako zasadili..
Mali Kaktus - moramo još sliknuti dok nam je cvetnjak obasjan sunčekom..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A skrivala si do sada šaš, sada si je izvukla kao asa iz rukava. Prekrasno, kao i ove sunčane sličice. A tek ona četa jagoda!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je sunčeko u tvom jesenskom vrteku
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Držim fihe za gauru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovih dana sunca je bilo napretek u mojem vrtiću.. I ja sam nastojala slikicama zadržati tu lijepu, ugodnu jesen čim duže, te ju svima nama na forumu darovati..
Evo slikica - središnji krug
![]() Moj veliki megaotok usnuo je jesenje-zimski san, ali mali četnjački dio tog megaotoka baš ga je uljepšao ovih dana..
![]() Otočić početkom jeseni potpuno obnovljen, izmjenjen, prekopan i zasađen lukovicama, trajnicama.. čeka proljeće, a i ja s njim.. Za sada ga krase erike i pokoja krizantemica.. I, naravno, kamen - na kamenje ste kod mene itekako navikli!
![]() Gaura izgleda odlično, malo ću je samo zaštititi kroz zimu pa ćemo vidjeti kako će dočekati proljeće, prvi ju put imam..
![]() Kamenjar se još zeleni, baš me veseli ove jeseni.. A moj dragi Fifi se sunča na terasi, baš ga briga za sve..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš je lijepa kineska šaš
![]() Vidim da ste ljubitelji jagoda. MM je kao manijak za jagodama. Moram mu ograničiti broj jagoda, inače će mi cijeli teren biti u lozama. Pogotovo što je sve na mojim leđima vezano uz biljke, od prve lopate do zadnjeg čupanja korova. Dobro on radi druge stvari, ali je meni radova u vrtu do grla. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ola......
Vidim da si kane i dalije izvadila iz zemlje. Šta ćeš sa ostićima? Njih nisam nikad imala pa me zanima kako se ponašaju na kontinentu. Tvoji otoci u vrtu su prelijepi. Ja sam u svom predvrtu smanjila broj "otočića" jer mi otežavaju i usporavaju košenje trave. Kad ih se zaželim, doći ću kod tebe na kavu. I dovesti ću dvije dame za tvog Fifija.. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |