Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 226> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho draga moja ja ti imam nju kod kuće u Lici. Preko ljeta mi je na verandi,a preko zime u podrumu,gdje ima jedan mali prozorčić,temperatura je nekoliko stupnjeva iznad nule i nikada joj se ništa ne desi,kad odem kući uslikat ću je,tako da mislim da se tvojoj neće ništa desiti!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho išla sam danas svekrvu pitati za aspidistru.... njena je još vani pred vratima, ali je zaštičena zidovima sa dvije strane, jer je u samom ćošku, a dok jače zahladi ona ju unosi u negrijanu sobu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() Ovo sam slikala kod moji cvijećara samo da vidite da kod mene nema neki izbor cvijeća----ali i ovo mi je predivno ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ---I ovu bi biljku voljela da imam |
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
i to jako ljep izbor....
![]() |
|
![]() |
|
Pa mogu ti reći i da nisam zadovoljna jer nema nekad da kupiš neku običnu biljku ako bi na poklon samo ovako nešto ima
|
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ah...da to je problem u većini cvjećarni...ako ima nešto to je onda veliko i skupo.....ili nešto malo i nije za poklon....ja cvijeće ne kupujm u cvjećarnama već u većim centrima npr. Pevec (koji se na žalost zatvorio ), OBI..i tako...ponekad u kauflandu....tamo uvijek bude nešto ljepo.....a što se tiče cvijeta kog bi željela imati...to je nešto tipa divovski spatfilum..hehehe..ima ga mojaa teta i obećala mi ga je data ali izgleda da je zaboravila...moram je podsjetiti.....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa šta se ti Niho buniš da kod vas nema maćuhica, a vidim ih na slici
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovo nije lose:)cvjetno
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Dobar ti je ovaj izbor,ali bit će da je tebi zapela za oko ona polica na lijevoj strani,no pretpostavljam da imaš sve vrste kaktusa što su u toj ponudi pa si ostala kratkih rukava!!!
![]() |
|
![]() |
|
------Pa taj smo ih dan dobili -ali jako malo dok sam slikala i vratila se iz kupovine nestalo ih taj dan je bio dan mrtvih i brzo su otišle--šta misliš da ih već ne bi imala u svojim vaznama ![]() ![]() ali ja ću sebi sad uzeti sijeme i posijati---pa ću tako da ih onda imam--došlo je u prodavnicama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
----Ma da ja sam svoju već smijestila ne brinula ja da li će se smrznuti preko noći ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
--- da znaš i ja bi ga voljela imati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
---- E sve i jedan imam ------ prijateljica mi javi kad dođu novi i tu se prva nacrtam-------- i sad sam baš kratki rukava ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opet se kitiš tuđim perjem, koja si ti kokoš, slikaj ono što si sakrila da ne daš nikome
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pa nemam više cvijeća svoga sad idem na tuđe -bitno je da je cvijeće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Nije loš izbor cvijeća niho.Samo ti slikaj nije važno čije je neka nas malo razveseli u ove tmurne dane.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, i ja te posjetila i zavirila u ponudu tvoje cvjećarne.. Mogu ti reći da bez problema i ti možeš otvoriti doma cvjećarnu jer nimalo ne zaostaješ u ponudi za ovim slikicama!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ima i kod tebe lijepi izbor cvijeća,nemoj da kukaš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |