moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() najnovija i najdraža ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() i malo đungle sve skupa haha ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Eh.....sad bi ja nekaj lijepog napisala i iskomentirala kak ja tak nekaj u životu nisam vidla da netko ima tak nešto divnoga "za po doma"....ali nemrem od jala.....
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
majko mila,kakve orhideje!Da ti oči ispadnu!A s tunberghiom mi vadiš mast,ha?HA?
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
jaluš jedan jalni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fala na pohvali u svakom slučaju |
|
![]() |
|
fala mali! Ne vadim ti mast,samo ima čak dva cveteka pa sam ju okinula ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nešto najljepše što sam vidjela..imaš pravu dunglu i uopće nisam zavidna
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme meni, judi moji je li ovo moguće i to kako reče Flavia "za po doma". Pa to je prava mala džungla orhideja. Bravo Hana, dugo te nema, ali onda
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala,hvala... je to je "za po doma" haha kaj zmišlja ta mala Flavija
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sam se ti zezaj sa mnom, pa da vidiš kad ti mala bane jedan dan i prebere si malo sebi za po doma.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ova je ocvala na žalost |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tako te volim, kad raspališ sa slikama, a ne kad šutiš danima
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hana danas si mi ti " na redu"
![]() Do sada sam samo pola pregledala, ali po ovome što vidim, mogu samo reći da imaš zaista prekrasno cvijeće...ali...
Ti si mi sinonim za ruže i orhideje!!!
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Wow orhideje su predivne!
Imaš li koju mirisnu??? Neke nikad nisam vidjela do sad.
Lijepo li je boraviti kraj toliko cvijeće dok je vani pusto...
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prošetala i ja kroz carstvo orhideja i ostala sam pafff
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme koja ljepota..ja neznam što pametno reći na ovoliku ljepotu..sve do jedne su predivne..
|
|
![]() |
|
najnovija orhideja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hvala ti ljubavi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |