Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 103> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti si zaista vrijedna,a i klima ti dozvoljava radove u vrtu,kod nas još nema radova,cjećkice spavaju.tek možda u martu da šta počnemo raditi,no zato uživam gledajuči vaše vrtove
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kamen,kamene posude zaista me oduševljavaju,divno so to sredila
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kod tebe uvijek lijepih detalja koje upotpunjuju cvjetnu sliku: kućica za ptice, stari bronzin ispunjen sukulentima, prirodne kamenice, betonska žardinjera s palmom krasoticom... Jako lijepo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Blagodati silbinih zima vide se na svakom koraku, ukus stopljen s okolišem škrte otočke zemlje oduševljava. Za čemprese što reći , šteta ali ipak da li si se riješila dizanja puta s obzirom da je korjen još aktivan?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Neznam.Vrijeme će pokazati svoje.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ponekad u životu moramo napraviti i ono što nam se ne sviđa. Dijelovi debla čempresa mogla bi se lijepo iskoristiti u vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Da za čepres stvarno treba je puno vremena prođe da naraste toliki, ali ako ne ide onda ga bolje maknuti. Kamene posude, čuvarkuće i kamenje za čistu peticu.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Evo mene po zimi u tvoj južni kraj. Nije doduše niti tu neka zima, ali je ipak kod tebe puno, puno ljepše. Uživala sam u cvjetno-kamenim kreacijama. Zgodno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jako lijepo, sve za pet. Ponekad poželim živjeti na jugu...
![]() |
|
![]() |
|
Živjela sam i gore i dolje.Da, tu je bolje i ljepše,ali to jugo...Ajme,nema mu kraja.Veš mi visi mokar već treći dan.Sušim ga nakon 9 dio po dio na malom električnom radijatoru.Moje susjede pale sušilicu.Buči cijela zgrada.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |