Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 251> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da nije cirkus već da je lijepo i bujno kad je cvijeće bujno trava nema šanse
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo !!!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš mi je drago da je preživio makić
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
pOZDRAVČIĆI, MILE MOJE VILENICE, MOJE ŠETAČICE
Koliko vas je bilo a ja mislila da ću temu morati tražiti na 7 strani!!!
Sada je kasno, ma koliko se to vama sviđala moja gužvica, sve biljčice su presađene, neke dalje, neke bliže a 3 tačke su završile i u šumi!!! A na istome mjestu nastao je slatki kamenjarčić, dovezla sam 14 tački zemlje, podigla cijeli teren i napravila blagu kosinu, i posadila samo biljčice koje nisko rastu!! Hortin kamenjar, malo ali slatko!! Sa krasnim biljčicama od svih vas!! Slikice stižu kada se ova grmljavina, koja se čuje iz daljine, preseli preko mene!! Sva se ježim, bojim se tuće kao vrag tamjana!! Mislim da bi mi srce puklo da se to dogodi!!
Lovro, znam da sam ti donijela močvarce, i svu nadu polažem da su u nekom kutu preživjeli, jer moji su svi gecrk!!!
A jučer sam naletjela, konačno i ja, na neke biljčice koje dugo tražim, a iz grančica mi se nisu uspjele zakorijeniti, krasni plumbago od pola metra za 5 kuna, roza gloksiniju za 10 kuna, ali kad sam dobila od mm dva plava ljepotana plumbaga, više nisam gledala apsolutno nikaj drugo!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nisu valjda u tim trojim tačkama koje su završile u šumi bile hoste i astilbe ![]() Nemoj se zezati! Vrt ti je prekrasan, a posebno mi se sviđa spomenar na Krk. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, ja ću uzeti višnje jer najviše ih volim od svega voća-
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anastazija,koliko ja poznajem našu Free,ona je to posadila u šumi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Belina a samo da znaš, i ja bih jako voljela da sam sa tobom u tvom vrtu, ali zadovoljila bi me momantalno i koja slikica tvojeg vrta!!! Ima li kakvih pomaka po tom pitanju!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija, nemoraš se bojati, u šumi nisu završile astibe i hoste, nego nešto sitno, a koliko je bilo sitnog dokazuju troje tačke!!
A mali kaktus je u pravu, sadila sam i u šumi, nek se nađe!! Anastazija, milica, moon, mali kaktus i Belina, hvala na šetnjici mojim vrtićem, kako je vruće, da sam znala ostavila bih barem sokić!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kako je cijeli svijet lažan i uzburkan, tako i ja imam 2 lažnjaka ali sa jakom tendecijom da ih originali konačno zamijene, u očekivanju originala, divim se njima!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
A sada listića kao u priči!!! Kao kamenčića oko cikasice!!! J...... život!! Umjesto slikanja mogla sam oprati prozore!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Molim te isprazni sandučić,moja poruka otišla u vjetar,
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |