Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 226> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mene malo u šetnji u tvom vrtu..i moram pohvaliti avatar..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Niho dobar avatar.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vidi kako se okomile na moj avatar a ona beba nije jadna kriva
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Onaj je fikus predivan, zaista!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Koliko ja znam Adami se režu skroz dolje kod zemlje i onda će na proljeće iz "panja" izrasti mladi Adami ako ih želiš rastaviti samo se "panj" izreže tako da svaki Adam ima dio "panja" a mogu i skupa ostati...moji su skupi ima ih po 8 iz jednog "panja".... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
To se pita, to je pravi avatar za tebe i baš si dobar kaktus izabrala.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----------- Hvala Anaida najljepša ali imam još jedan ![]() |
|
|
|
![]() |
|
----Joj svaka ti čast pa za ovo nisam stvarno znala da može ovako i biti pa zato ova moja prijateljica njih ima vagon . Super---------- onda ja uživam u uduplavanju biljaka . Hvala ti još jednom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, jesi ti vidjela što mi sve ovdje naučimo - ovo o adamima je prava stvar!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo bolan ja ovo prošitala od ove jedne forumašice i odma svoj ošišam do korijena ----ma joj kako volim tako šišati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepi ti je novi avatar,pa nisam ni znala da je to svekrvina stolica
![]() Znači sad su u modi ošišani Adami.Ako treba i ja ču svoje do kraja ošišati samo da na proljeće postanu jako "čupavi". |
|
![]() |
|
Ma Štefice da sad vidiš moj samo mu ostao korijen pa šta bude , Ali stvarno to svi rade -u dr. krupni listovi a moji bezveze .sitni, E sad je ovakav kakav je pa će mo da vidimo šta će da bude sa njim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Niho,možda na tvom ošišanom adamu naraste u proljeće šuma kaktusa ,a onda bu moja Niho..
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() - Evo poslije malo duže ove jesenske uspavanosti da osvježim malo ovu svoju zapuštenu temu sa nekoliko ukrašenih slikica mog cvijeća na slikama ali sada malo ovako kao na razglednici.... Za sve one koji su ljubitelji cvijeta i ljepote evo........ ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ----- A da samo navedem malo sam se kigrala sa svojim snimcima i evo ovako ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() --I nešto što me uvijek očarava ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo si to složila
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe razglednice Niho, a cvijeće na njima još ljepše
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidi se da imaš umjetničko srce i dušu.
Predivno si napravila te slikice ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |