Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 119>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 08:05
 Koji prekrasan klematis!!!!!!!!!!!smile71smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 11:08
smile57predivnosmile71 kod tebe je proljeće zablistalo u šarenim bojama, raskošnoClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:04
Mari je baš to lijepo rekla, konačno sve rascvijetano, šareno, buja, raste. Clematis ti je nešto fenomenalno, nevjerojatno je ogroman i divan, sve mi oči ispale. smile120
belica,zagreb
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 17:40
Thumbs%20Upfantazija od klematisasmile78pozzzic ti šaljem po juznom vjetru!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 18:47
Hvala drage na šetnji mojim vrtom
Bigmamma ovo je klematis Alpina,ostavila sam dosta mladih kad dođete da vam mogu dati,inače ja pokosim  sve što nikne okolo,a i šišam ga ,e eto da i ja imam šta vama datismile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 20:15
Pa ti imaš pravog kapitalca od clematisa,vidim da se vrt lijepo oporavio od strašne zime.Clap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 20:18
Morat ćeš podijelit te mlade onima koji dođu, jer sad zasigurno znam da ja ne mogu doć.
Žao mi je, najrađe bi se rasplakala jer odavno želim vidjet Sarajevo, a i velika mi je želja bila doći k tebi, al, eto... zvijezde su odlučile drugačije.
Valjda bude još prilika.
smile78
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:10
tako mi je žao bigmamma,no poslaću ja tebi po nekom iz tvoje blizine,no moja kuća je uvijek širom otvorena za tebe,kad god budeš u prilici samo javni,biće mi čast da budeš moj gost
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 21:12
mali kaktus jeste živnulo što je preživljelo,moji kaktusi nisu preživljeli i mnoge druge biljkice ali nabavljam ja polako ponovosmile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 08:53
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Uploaded with ImageShack.us
Evo mene malo k tebi u lijepo Sarajevo i još ljepši vrt u njemu! Kao i uvijek sve ti je prekrasno! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 23:12
Kao iz cvjetnih žurnala, prekrasni kadrovi cvijeća Clap
Ovo mi je posebno lijepo

život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 23:35
hvala vam drage na posjeti,ja rado svratim u vaše vrtove i sita se nauživam dok kod mene krene vegetacijasmile79
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 07:28
Sve ti je lijepo krenilo, ali uvijek me oduševe tvoji tulipani.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 07:37
Sve je prekrasno, ali klematis ostavlja bez daha!
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 10:15
kolikoooo tulipana   smile71
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 15:13
hvala drage na posjeti,tulipani su precvjetali,a klematis i dalje cvjeta li cvjeta
smile79
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 15:35
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Uploaded with ImageShack.us

ovo mi je prelijepo
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 21:02
e jeste krasan,kupila sam jedan jadni suhi na rasprodaji,i na moju radost uspjela sam ga spasiti i sad je podario cvjetiće,nije nešto ali me raduje što sam ga uspjela oživjet,sliknut ću ga ,nije raskošan kao ovaj ali je živ i raste

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 21:41
i proljeće oduzima dah kod tebeSmile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 23:37
divno sarajka smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.