Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro, ova 2 velika mi je MM donip od svog prijatelja, a male skrivam u podrumu, i svi imaju zabranu diranja, da netko nebi došao u iskušenje da ih baci u peć !!
A rekao mi je suprug, kada je susjed rušio visoku oskurušu, visine 15 m pred 10 godina, sva je bila skroz šuplja !! Ali onda sam bila zaokupljena poslom !! Mirjam, i tebi želim puno ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pa, pravi make-over...još samo da priroda napravi svoje!
Nego, pa ti pronalaziš de luknjaste panjeve???? ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Bojim se da sam vas sada udavila slikama, pa vam kuham ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo su trave koje sam posadila oko jezerca, zaravno da imena neznam, imenovati znam samo Hortynu kamenitu silver travicu !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Između travica i one su našle svoje mjesto !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa to sve za sada izgleda ovako !! U drugi panj sam posadila šumsku paprat, pošto je obožavam, a onu kaj raste iz debla nikada neću moći kupiti, ovaj panjić će podosta zadovoljiti moju želju !! E sada, vama uz upotrebljene više mašte a meni puno manje, probajte zatvoriti oči i pokušajte spojiti ove dvije slike, o tome sanjam od kada sam kod Moon prvi put vidjela ovu sliku !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo su pravi patuljci, nemaju ni 10 cm, čak su i presličice i krokusi veći od njih !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Kamenar koji je jako ogolio od zimskog vjetra, u ovih 10-tak dana lijepo se popunio !! Čak je naraslo i ono čemu sam već pripremila zamjenu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Mjesto odakle sam preselila jezerce, spremno je za nove biljčice, ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Baš sam izabrala posebne koje mačuhica za ovo proljeće !! |
|
|
|
![]() |
|
A sad malo van pokazati kaj proljeće radi kod mene !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us 1 kvadratni metar zauzela je Natalyna lila monarda, lani nije cvala ali ove godine očekujem ...šumu lila cvijetova !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Lovrin šeboj, iako presađen prosli tjedan, nema ni najmanjih tragova traume presađivanja, svaki dan pupići su sve veći !! |
|
|
|
![]() |
|
Dobro jutro, uz sličicu rasvijetanog amarilica !!
![]() Uploaded with ImageShack.us I par sličica iz zimskog vrta koje su mi privukle pažnju jutros !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Draga Korjenko, ništa lakše i nikaj ljepše !!! Čekanje ..... kao na prvom spojaku, izvana miran a iznutra sve gori i drhti ...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ništa ti više neću reć
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
E sad, Korjenko, tko će postati "mali međimurac" ??? Jer sam se sjetila za kaj sam pitala, u dugoj tegli ti je bila ogromna tilandsija !!! Najveća koju sam vidjela, jer u prodaji budu skroz male i pojedinačne, a tvoja je ono .... za razgoračiti oči !! A na kaj si ti mislila ? |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde, ajde..... znam da ti je zapeo za oko ali to će ti biti iznenađenje, neću ti reći kada ali jedan će picmoljak
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Bigi, od prvog dana divim se haucerinjacima, hostinjacima i raznim vrstama trava na okupu!! A ovo moje će biti sve ovo gore !!
Anaida, Ella nema dečka, ovo joj je samo"prijatelj" !! Korjenko, a jel da da sam bila skromna !! A i imala sam sreće, jedan pelcerić i uhvatio se !! A ona tvoja biljčica, uh bem ti miša , nebrem se sjetiti kak se zove, Imaš u dugoj tegli o sobici malo dalje od bolesnog crnoglavca,( koji elegantan naziv za uši) može rasti bez zemlje, na grani ili u kamenu, ili u vazi ........ tu nas je bilo previše okolo!! Sva sreća da sam morala u 17h biti na busu!! A grmić koji još neznaš kako se zove . . . . tješi se, ja sam znala pa sad neznam !!! |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
E na ovo sam se od srca nasmijala! Kao da čitam opis sebe. Takav nam je valjda horoskop! ![]() Samo ti "svaštari" po dvorištu, bar mi onda možemo uživat u slikama. Meni je tvoja svaštara prekrasna. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek vrijedna i uvijek u promjenama vrta, naša Free!
Ela je dečka našla!?
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Hvala ti draga ![]() Idem sad još malo uživati u tvojim slikicama! Ulov orhideja ti je odličan, sad ostaje samo dočekati cvjeteke ![]() |
|
![]() |
|
Mirjam, moja mama i sestra vele da znam ime svake biljke kaj imam u vrtu ili vidim usput u vožnji ili nekom vrtnom centru!! Moš si mislit !! ![]() Mislit ćeš da se zezam, ali ja velim da je to početak Alzhaimera, švabe koji mi skriva stvari po kući, da ih nemogu naći !!! Klimatis, kornjača mi je pobjegla sinu, hranu za susjedove mačke (ribice) ne mislim više držati, lopoča imam 5 komada i samo čekam da se modra galica resorbira, negdje sam pročitala u nekoj našoj temi da je dobra protiv algi, a par ogromnih žaba sa jednim lavorom njihovog kavijara sam jučer izbacila iz jezerca dok sam ga praznila !!! Dakle od stanara jezerca ništa više, dobrodošli su samo vrapčići, golubice i pčelice !!! Nadam se samo da im modra galica neće naštetiti, a ako je opasna za njih, mjenjam vodu !!! U temi vrtno uređenje sam zamolila za par sličica uređenja vrta, znalce - nadajući se da će svratiti Dado, Ante, Muhle, Horty, Baka Bea . . . ali sve se bojim da ću do tada već napraviti nešto što mi nije bilo ni na kraj pameti , A to je prošetati vrtpm s lopaticom u rukama i napraviti još jednu svaštaru !! Kad nisam karakter u sadnji cvijeća, jer mi je sve lijepo i drago !! |
|
|
|
![]() |
|
Točno znam kad si ju "maznula" onako ko fol..... Veselim se tvojim novim projektima, vidim i ti imaš punu glavu planova i kombinacija
![]() Pazi da ne pretjeraš i budi dobra cura da ti nebi šole otkazao prevoz do Rijeke
![]() Obavijest: prolistalo mi je tvoje stabalce (koje cvate bijelo)
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opet kod tebe svega nečeg novog!! Još zlatne ribice i kornjače, koji lopoč i bit će pravo jezerce!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |