Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 245> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grahorica izgleda prelijepo, moram priznati da ju prvi put vidim
![]() Jedva čekam da vidim rezultat radova, ne sumnjam da će izgledati fantastično ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Tako mi se sviđa da sam morala i danas malo prošetati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Anaida,danas smo probale,Silvek i ja,one bobice sa našeg grmića(zove se Amelanchier ovalis ili krušvica)i samo da ti javim da su prefine.Probaj one plave
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Grahoricu i ja vidim prvi put,a čula sam da lipo miriše i ona mi je kao cvit lipa,to si sijala?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
R.Sarice - uvijek, uvijek me veseli kad me posjetiš, posebno sada kad te i osobno znam!!
Gioiaa - draga moja djevojko, tvoj posjet posebno godi kad se sjetim koju ljepotu nam i ti pokazuješ!!
Magnilia i Anastazija - cure moje mile, evo i vas do mene, baš me uvijek veselite!!!
Ivna - znam da sam te sada "potrefila" ovim koprivama na kamenu, ali tako i mora biti jer si me djelom i ti "zarazila" koprivicama, pa da sad vidiš kako su lijepe!! Pozivam te da ih i uživo dođeš vidjeti! Imam ti tu staru klupu koju iznesemo na terasu kad očekujemo više gostiju, a unutra u kući imam i još neke starine koji bi ti se svidjele. Grahoricu ti, kad bude sjemena tj. graškića, dam za iduću godinu.
Shasha - stvarno, jestive su bobice?? Kakav im je okus? Molim te slikni mi ih izbliza i stavi na net, tako da zaista potvrdim da je drvce isto (čuj, strah me je
![]() Anči moja, uvijek ti se veselim kad me posjetiš u vrtiću! Daj Bože i uživo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rekli su meteorolozi da u danima koji dolaze opet moj međimurski kraj ne može očekivati sunce.. Sve do četvrtka najavljuju oblačno i kišovito. Pa sam zato ja jučer još slikala, dok je sunčeka još bilo, iako je i to jučerašnje sunce bilo neko siromaško.
Moj kamenjar ide prema vrhuncu svoje sezone. Počinju cvasti majčina dušica, santoline, žuti sedum.. Cvatu zečja uheka, karanfilčeki.. Sve mirišeeee, Fifi non-stop leži na majčinoj dušici dok je vani vruće (zloćko mali, ali nek leži, boje nego da kopa
![]() ![]() Par detalja kamenjara...
![]() ![]() ![]() Neki dan na kavici bio je jedna od tema. Moj čudesni Cotinus coggygria
![]() U grooooo planu
![]() U jednom od otoka imam mnoštvo cosmosa. Taj otok mi nije baš po volji.. Za iduću ga sezonu moram bolje osmisliti.
![]() Jedan je - mini cosmosić već procvao. I cvao. I ocvao.
![]() Osim kopriva na ogradi imam ih i ispod salixa. Pa evo ljepotica!
![]() ![]() Kameleonče moj mali, ali leeeeepeki fest! I iza njega nazire se darak naše Otok, ruta.
![]() Ne znam kakve su ovo cvjećke, sjeme sam od nekog od vas dobila poštom... ??
![]() Iza kuće - stolisnik.
![]() Pogled na dio vrta kroz moje čupavce lukiće.
![]() Pa pogled na dio vrta i ograde kroz graničice velike.
![]() Hoste, mini ivančice, dragoljub..
![]() Evo kako sam ja smjestila Šmrckićine ljetne čemprese. Uz one prave.
![]() Prva dalija u ovoj sezoni!! Imam ih dosta u vrtu, baš im se veselim.
![]() Mlječika. Ogromna! Stalno ju skraćujem, obrezujem, prorjeđujem.
![]() I za kraj današnjeg foto safarija - omiljeni mi motiv. Lavanda.
![]() ![]() Znate li za podatak da su nekada davno ljudi vješali stručak lavande na ulazna vrata jer su vjerovali da ih štiti od uroka i zlih sila, i da je drevno vjerovanje kako lavanda, njezina sadnja i upotreba donose sreću. Pa, neka nam je sretno, neka nam je sa srećom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjeće ti je baš veliko, zdravo i lijepo.
![]() Ovo sam ti najvjerojatnije ja poslala, to j biljka iz japanskog miksa. ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
U prolazu sam ,a naveče ču pogledati na miru i polako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Anči, dođi navečer!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sad znamo sve sem imena
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasne si poklone dobila,a i sve ostalo jako se lijepo drzi poslje onog nevremena nekidan ,zaista se nema sta izdvojiti u tom moru ljepote.Nego imam jedno pitanje kaj kod tebe nema puzeva kad imas toliko cosmosa .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bok mila moja.
Zašto ja ne vidim slikicu sa darovima od Anči?
Kamenjar ti je svakim danom sve lijepši.
![]() Bolje da Fifi spava nego da kopa.
Kaj još da napišem kaj neznaš,tak ti je sve lepeko,a ja se veselim da ćemo se uskoro opet vidjeti.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uistinu sve je prelijepo! A to staro vjerovanje za lavandu, poznato mi je, samo mi se čini da stručak lavande u ormarima (posebno tamo gdje je rublje i posteljina) donosi više sreće.
Prva je sreća jer gdje je ona neće moljci, a druga je možda više ugoda, leći na mirisne plahte.. ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet sam šetala i divila se! Stvarno neznam kaj bi izdvojila kad je sve tak krasno. Svaka čast,uživancija je tak nekaj gledati !
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ću samo pozdraviti naša dva junaka Anaidu vrednicu i Fifija njenog neustrašivog "čuvara" i pomoćnika....nadam se da će vam ova noć biti mirna, bez grmljavca
![]() Vrt po običaju pici-pici, pa čak i onaj "đumbus-krug"
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Anaida i vrt i cvijeće i tvoje priče koje uvijek oduševe
![]() Lavanda ti je prekrasna, objesi stručak na vratai neka ti je sa srećom ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogledala sam ovu ljepotu prije spavanja. Mislim da ću sanjati nešto lijepo i šareno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |