kantarionovo ulje ( ulje gospine trave) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 00:52 |
Upravo mi prispijeva ovogodišnje ulje gospine trave...radjeno od cvijeta s malog otoka, nezagadjenog bilo cime, radjeno s domacim maslinovim uljem...
Ako je tko zainteresiran neka se javi na pp... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel sa Rave? Ja za desetak dana idem na Iž. Budem ti mahnula kad se prošetam na drugu stranu otoka.
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Aj..... bas ce mi bit drago....
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
JA BI ULJE
|
|
![]() |
|
imat cu te u vidu u sedmom mjesecu jer cu onda imati novu količinu za prodaju....proslogodisnjeg vise nemam....
Ako jos netko zeli predbilježim ga... |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
a frida u međuvremenu ja nabavio bok
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
ok Antune...racunaj da mu ljekovita svojstva drže 2 godine poslije više ne...
|
|
![]() |
|
pa malo po malo i troši se
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Ostalo mi je još par deci kantarionovog ulja...ako kome treba nek se javi na pp...ovogodišnje je...
|
|
![]() |
|
kantarionovo ulje (sad iz 2012. g) i dalje u ponudi....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |