Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Faaborg u Danskoj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Faaborg u Danskoj

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Faaborg u Danskoj
    Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 08:27
LOLLOLLOL malo je nabacano, treba ga videti i izvuci iz svega toga! Ja bih verovatno jedan od ona dva sa strane, ko da trazi ispod svega, pa kad ti prodavac izvuce saopstis mu da ti se boja bas i ne svidja Big%20smileWink.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:30
Originalno poslano od člana mimar mimar napisao:

Svidjaju mi se njihove kuce, lepe i neobicne, lep je i krajolik, a je li ono "groblje" bicikli [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> ? Bogami, imala bi se koja izvuci pa krenuti do onih pasnjaka [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />.

Nije groblje,nego trgovina,ducan!

Kcer mojeg prijatelja je tu kupila bicikl!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:24
Prekrasno je..
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:19
Svidjaju mi se njihove kuce, lepe i neobicne, lep je i krajolik, a je li ono "groblje" bicikli ? Bogami, imala bi se koja izvuci pa krenuti do onih pasnjaka .
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:58
Tamo zivi moj prijatelj,posjecujemo se redovno,evo slika koje sam snimio prosli put!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.