Trazim biljku, ali ne znam joj ime |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Teehee(R) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:12 |
U supermarketima, u onim kašetama tipa "PlantMix 15cm"znao sam vidjeti biljku drvolike stabiljke, slične dracaeni marginati - samo puno manjoj, sa oštrim tamno crvenim/zelenim listovima, koji rastu takodjer kao kod dracaene, ali gušće i dosta su kraci - do 5,6 cm.
Zna li tko o kojoj se biljci radi? Jel to isto neka podvrsta dracaene? EDIT: Nakon malo googlanja, nasao sam fotku te biljke: ![]() ..i tu je zovu Red Dracena, sto mi je malo sumnjivo jer su oni jedini na Google koji ju tako zovu. Jel netko vidio tu biljku u zadnje vrijeme da se negdje prodaje? |
|
Sesvete/Zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Probaj si pogledati pod Cordyline, mislim da je to što tražiš neka od njih.
|
|
![]() |
|
Teehee(R) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Ne znam ni dalje kako se zove, ali sam ju pronasao za 10 kn u Baumaxu Sesvete. :)
|
|
Sesvete/Zagreb
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Dracaena marginata (Madagaskarski zmajevac)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |