mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 36> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 19:15 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GT baš ti je lepi vrtek! bu to prava balada
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Hvala, bum se trudila. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O biče tu krasnoga cviječa,a bogami i detalja ,bravo jedva čekam nove slikice,a ograda se izgleda neče ni vidjet od tolikog cviječa
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Sigurno jedva čekaš da ograda bude gotova, pa ćeš biti
![]() Jako lijepo cvijeće.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neka, neka imam ih i ja - baš neka se šepuri kod tebe i čini tvoj vrtić još ljepšima.
Drago mi je da imamo još jedan vrt za prošetati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dostojanstven, lijep i tajanstven. Čak ni gazdarica ne zna kak se zovem. Za mene su i zaboravili. URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/zaboravljeni/14891.aspx] A evo i ja se budim. mali, žuti, cijelo ljeto se bori sa mravima, ali ipak pobjeđuje [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/5f2ec21b-P1010165.JPG" /> |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svašta ima u tvom u tvom vrtu, raznoliko i lijepo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja sam dobila te grančice koja je svaka imala male korjenčiće, i samo su mi malo porasle. Dakle nije iz jedne reznice nego iz više grančica. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
GTravica, vesela si nam ti gazdarica i to je baš lijepo!! Radujem se druženju i novom vrteku na forumu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Čini mi se da se potkrala greška u determinaciji. Euonymus doduše ima šareno lišće, ali nema cvjetove skupljene na vrhu u štitac, pa mislim da je ovo šarenolisno žednjak (sedumu) Sedum alboroseum "Mediovariegatum".
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
lijepo je vidjeti još jedan novi vrt na forumu
![]() dature su lijepi, veliki grmovi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
mislila sam da je samo moj vrt bez trave i da zbog toga izgleda bezveze... sad vidim da nije u tome stvar :D prekrasno izgleda! svaka čast! vidi se koliko je ljubavi ulozeno...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Najljepša hvala, vaše pohvale su mi podstrek za daljnji trud.Dajte Morana da vidimo malo i vašeg vrtića.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |