Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  123 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mali je vrtić ograjen, ograjen...
    Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 19:15

Kod nekoga čuvaju peseki, a kod mene oni :

Tam gdje je letva sa flašom od coca-cole tam bude vrtna lampa.

A evo i moga kućnog ljubimca :

e sad da sam ga na vriejme zarotirala bilo bi dobro. Budete gledali sa strane.

Lijep pozdrav i ugodan vikend svima!!!!!!!!!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 20:16
GT baš ti je lepi vrtek! bu to prava balada
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 22:47
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

GT baš ti je lepi vrtek! bu to prava balada

Hvala, bum se trudila.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 23:08
O biče tu krasnoga cviječa,a bogami i detalja ,bravo jedva čekam nove slikice,a ograda se izgleda neče ni vidjet od tolikog cviječasmile57
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:12
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:21
Sigurno jedva čekaš da ograda bude gotova, pa ćeš biti smile213.
Jako lijepo cvijeće.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:23
Neka, neka imam ih i ja - baš neka se šepuri kod tebe i čini tvoj vrtić još ljepšima.
Drago mi je da imamo još jedan vrt za prošetati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:28

Dostojanstven, lijep i tajanstven. Čak ni gazdarica ne zna kak se zovem.

Za mene su i zaboravili.

URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/zaboravljeni/14891.aspx]
A evo i ja se budim.

mali, žuti, cijelo ljeto se bori sa mravima, ali ipak pobjeđuje

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/5f2ec21b-P1010165.JPG" />

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:36

E baš se ne želimo probuditi.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 09:16
ClapClapClap
Onaj lijepi, tajanstveni,za koji ni gazdarica ne zna kako se zove je mislim euonymus! Vau, uspjela sam ga napisati bez pogreške.Zovu ga i japanska kurika. Pravim se važnaWink jer sam inače totalna neznalica. Ali baš za te grmeke se raspitujem kako brzo rastu jer imam tri u tri boje i strašno mi se sviđaju, samo su moji još maleni! Tvoj je već praaavi! Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 09:43
Svašta ima u tvom u tvom vrtu,  raznoliko i lijepo
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 09:44
jos jedan vrt,i ja volim kurike,tvoj grm je divan
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 10:35
veselim se još jednom ugodnom kutku na forumu, slatki vrtek i ugodna i duhovita gazdarica.
lijepi pozdrav
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 11:19
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />
Onaj lijepi, tajanstveni,za koji ni gazdarica ne zna kako se zove je mislim euonymus! Vau, uspjela sam ga napisati bez pogreške.Zovu ga i japanska kurika. Pravim se važna[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" /> jer sam inače totalna neznalica. Ali baš za te grmeke se raspitujem kako brzo rastu jer imam tri u tri boje i strašno mi se sviđaju, samo su moji još maleni! Tvoj je već praaavi! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

ja sam dobila te grančice koja je svaka imala male korjenčiće, i samo su mi malo porasle. Dakle nije iz jedne reznice nego iz više grančica.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 16:35
GTravica, vesela si nam ti gazdarica i to je baš lijepo!! Radujem se druženju i novom vrteku na forumu.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 07:06
Čini mi se da se potkrala greška u determinaciji. Euonymus doduše ima šareno lišće, ali nema cvjetove skupljene na vrhu u štitac, pa mislim da je  ovo šarenolisno žednjak (sedumu) Sedum alboroseum "Mediovariegatum".
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 23:12
lijepo je vidjeti još jedan novi vrt na forumu Clap
dature su lijepi, veliki grmovi Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 02:00
mislila sam da je samo moj vrt bez trave i da zbog toga izgleda bezveze... sad vidim da nije u tome stvar :D prekrasno izgleda! svaka čast! vidi se koliko je ljubavi ulozeno...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 07:10
Najljepša hvala, vaše pohvale su mi podstrek za daljnji trud.Dajte Morana da vidimo malo i vašeg vrtića.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 07:52
A evo i mog kuhinjskog prozora :

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.