Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 55>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:22
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ja bu i Nurnberg, jao.....prekrašno...!!!!!

Bubamara idemo skupa....to je poznati božićni sajam u Nunbergu, Leipzigu i onaj u Beču koliko se ja sjećam... a u stvari meni je svaki božićni sajam bio lijep u Nejmačkoj.....uh kad se samo sjetim....Cry
Ma idemo nas dvije....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:24
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Jesi bila već malo umorna, pa si se dohvatila stolice da sjedneš?

ha ha, nesmiješ ni pokušati, slomili bi mi noge da sam samo pomislila krenuti guzicom prema njoj...da vidiš kako je samo teta ponosna na nju...doduše, i ja bi bila da sam ju sama napravila, a čeka me jedna ista u drvarnici ali dok me hippy ne nauči pittorico niš od pokušaja...Wink
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 16:17
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

ja bu i Nurnberg, jao.....prekrašno...!!!!!

Bubamara idemo skupa....to je poznati božićni sajam u Nunbergu, Leipzigu i onaj u Beču koliko se ja sjećam... a u stvari meni je svaki božićni sajam bio lijep u Nejmačkoj.....uh kad se samo sjetim....Cry
Ma idemo nas dvije....

može, može...ovo je stvarno prekrasno....ja sam trebala u beč idući tjedna no pošto nas je zeznula globalna besparica, odustali smo, no ipak idem u graz na par dana, valjda bu i tam bilo ovako lijepih sajmova....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 16:24
I ponesi fotič... i mi bi vidjeli te ljepote!!smile143
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 17:06
je naravno, ne sam da bum slikala nego bum i pustošila sajmove....LOL
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 20:23
Originalno poslano od člana anna_s anna_s napisao:

ovo je moj prošlogorišnji božični "vjenčić"

koliko dopustaju ove male slike vidjeti,vjencic je prekrasan..ocekujemo i sliku ovogodisnjegWink
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 20:28
rena i sunce milo hvala vam na slikama,svake prekrasnoce tu ima.rena tebe bi posebno molila,ako imas jos koju sliku svojih adventskih da stavis..stvarno su vise nego prekrasni,a i malo inspiracije nikad na odmet..smile78
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2008 u 22:12
evo mojih kreacija, ovako sam ja ukrasila moj stan:

http://i249.photobucket.com/albums/gg209/rena28_album/PC101071.jpg">

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 08:12
Pepo.. jako pepo!!!smile170
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 15:52
ovaj kut zadnja slikica.....meni je jako lijep......sa malo ukrasa...velicanstveno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2008 u 17:41
reno, prekrasno je!!! Prava si umjetnica!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 06:40
Ove sam godine zaželjela najzeleniji bor:

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 09:54
Hoya, jako lijep bor. Jednostavan, prelijep!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 10:03
I najjeftiniji!
Malo zelenih kuglica i sve ostale stare čije mi boje nisu odgovarale umočene u onaj umjetni snjeg!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 10:06
rena tvoje kreacije su preprekrasne,kao izmisljene.hoya jako,jako mi se sviđa ovaj tvoj najzeleniji bor,prekrasan je.smile141
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 11:16
hoya draga...prelijepo...svidja mi se tvoja ideja...obicno su borovi crveni...zlatni...plavi...srebrni.....stereotip ukrasavanja......
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2008 u 17:37

Morala sam izmisliti nešto da u kući razbijem monotoniju. Da opet čujem: Uh...

Na vrh
anna_s View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anna_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2008 u 15:19
fala...Big%20smile
ma nisam još skužila kak povećati slike...Embarrassed
vaši radovi su prekrasni..
ja nikako da krenem al radim na tome..imam malo radova al fotić nikako da iskoristim...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 08:50

Evo da vam i ja pokažem moje aranžmane 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2008 u 08:51
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.