Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bubamara idemo skupa....to je poznati božićni sajam u Nunbergu, Leipzigu i onaj u Beču koliko se ja sjećam... a u stvari meni je svaki božićni sajam bio lijep u Nejmačkoj.....uh kad se samo sjetim....
![]() Ma idemo nas dvije....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ha ha, nesmiješ ni pokušati, slomili bi mi noge da sam samo pomislila krenuti guzicom prema njoj...da vidiš kako je samo teta ponosna na nju...doduše, i ja bi bila da sam ju sama napravila, a čeka me jedna ista u drvarnici ali dok me hippy ne nauči pittorico niš od pokušaja... ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
može, može...ovo je stvarno prekrasno....ja sam trebala u beč idući tjedna no pošto nas je zeznula globalna besparica, odustali smo, no ipak idem u graz na par dana, valjda bu i tam bilo ovako lijepih sajmova.... |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
I ponesi fotič... i mi bi vidjeli te ljepote!!
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
je naravno, ne sam da bum slikala nego bum i pustošila sajmove....
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
koliko dopustaju ove male slike vidjeti,vjencic je prekrasan..ocekujemo i sliku ovogodisnjeg ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
rena i sunce milo hvala vam na slikama,svake prekrasnoce tu ima.rena tebe bi posebno molila,ako imas jos koju sliku svojih adventskih da stavis..stvarno su vise nego prekrasni,a i malo inspiracije nikad na odmet..
![]() |
||
![]() |
||
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
|
evo mojih kreacija, ovako sam ja ukrasila moj stan:
![]() ![]() ![]() ![]() http://i249.photobucket.com/albums/gg209/rena28_album/PC101071.jpg"> |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Pepo.. jako pepo!!!
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ovaj kut zadnja slikica.....meni je jako lijep......sa malo ukrasa...velicanstveno
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
reno, prekrasno je!!! Prava si umjetnica!
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Ove sam godine zaželjela najzeleniji bor:
![]() ![]() |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Hoya, jako lijep bor. Jednostavan, prelijep!
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
I najjeftiniji!
Malo zelenih kuglica i sve ostale stare čije mi boje nisu odgovarale umočene u onaj umjetni snjeg!
|
||
|
||
![]() |
||
|
rena tvoje kreacije su preprekrasne,kao izmisljene.hoya jako,jako mi se sviđa ovaj tvoj najzeleniji bor,prekrasan je.
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
hoya draga...prelijepo...svidja mi se tvoja ideja...obicno su borovi crveni...zlatni...plavi...srebrni.....stereotip ukrasavanja......
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Morala sam izmisliti nešto da u kući razbijem monotoniju. Da opet čujem: Uh... |
||
|
||
![]() |
||
anna_s ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
|
fala...
![]() ma nisam još skužila kak povećati slike...
![]() vaši radovi su prekrasni..
ja nikako da krenem al radim na tome..imam malo radova al fotić nikako da iskoristim...
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() Evo da vam i ja pokažem moje aranžmane
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |