SJEME LANA |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 09:50 |
Potrebno mi je sjeme od lana. Tko zna gdje se može nabaviti?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel moze sta niknit iz onih zrn kupljenih u biljnim apotekama? ja sam to prije kupovala i mljela
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Mislim da može, jer inače ne bi imalo svoju svrhu. Samo se sjeme mora močiti prije sijanja. Za lijek se koristi mljeveno sjeme, a meni treba za lijek.
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Pa obidji onda biljne apoteke i kupi i namoci i posij.
(ja sam to mljela u mlincu za kavu i dodavala uz brasno u kolace isl) |
|
![]() |
|
imala sam neku dobitnu kombinaciju umjesto kupovnih tableta kalcija ali sam zaboravila: melju se sjemenke lana,sezam i ...jos jedan sastojak i jede zlica dvije dnevno
U trudnoci npr umjesto kupovnih tableta kalcija zdravije je jesti sezam . |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma neću sijati nego ga odmah koristiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sjeme lana se može kupiti u skoro svim većim robnim centrima, uobičajeno u kutku zdrave hrane.
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
SilveK hvala na obaviesti, da ne lutam
![]() |
|
![]() |
|
Neni ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 56 |
Ima ga i u biljnim apotekama i kao što su cure napisale u trgovinama zdrave hrane i robnim centrima, ja jučer vidjela u Billi
|
|
ljubičica
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Ulje lana ima za kupiti u prodavaonicama boja i lakova!
Koriste ga vodoinstalateri, dodaje se uljanim bojama, koristi se za impregnaciju drveta i naravno u prehrambene svrhe (tak piše na pakiranju). Proizvodi ga ISKRA - Zelina. |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
to ulje nije za unutrašnji uporabu kod ljudi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |