Višak sjemenki i biljčica s korjenom |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 18:20 |
Iako još uvijek sakupljam sjemenke, mislim da pomalo završavam taj posao, pa da ponudim što mogu.
Napominjem da ono što sam obećala šeljem bez obzira na ovaj oglas, ali nije na odmet da se svi koji nešto žele od ponuđenog jave.
Sjemenke:
- lepi dečki
- ivančice
- noćna frajla - žuta , ljubičasto-žuta
- sljez
- cleoma (manja količina)
- kalifornijski mak (mala količina)
- dragoljub (mala količina
- dalije
- ukrasni slak
- kadifice
- cosmos
- cinija
- petunije
od biljčica s korjenom imam nekoliko
- žutih margeritica koje kod mene cvatu cjele godine
- dva mala seduma
- sukulent (rekli su da je to aeonium)
- kameni cvijet (graptopetalum)
- ljubičasti puzavac (trandescania - mislim)
- pasiflora bijela
- bršljan bijelo zeleni
Napominjem da ako bude previše želja neću moći možda svima udovoljiti, ali što se tiče sadnica, mogu zakorjeniti, pa poslati na proljeće.
Imam još 8 sadnica ceasalpinia i nekoliko arauje, ali to će biti tek u proljeće, jer se bojim slati tako male biljčice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej,
![]() jel bi ja mogla dobiti malo margaretica, seduma
i aknije preveč malo kamenog cvijeta.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zapisujem, a kameni cvijet je za tebe već spreman, kao i hortenzija, pasiflora i onaj ljubičasti puzavac, satvit ću i sedum- ne znam mu ime, ali sada cvjeta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
može jedna margeritica meni.....ili njeno sjeme
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Trisa za mene si stavila vec sve na stranu.... .....
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sve što tu piše imaš i ti Rijeka, pa i nešto više, što se ne može slati, a tebi samo bacim kroz poneštru i zasije ti se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
triša el si mene predbilježila za bijelu passifloru?
|
|
![]() |
|
Naravno pasiflora putuje k tebi u ponedjeljak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Triša, bilježim se za žute margaretice i kameni cvijet, i ljubičasto-žute frajle ako ima...
![]() |
|
![]() |
|
monna mislim da nemam tvoju adresu, pa pošalji na pp. - nije problem imam sve to. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Mogu li ja dobiti malo sjemena cosmosa?
|
|
![]() |
|
Može Frida, ali nisam sigurna dali imam adresu, jer bilo je to davno, pa molim te pošalji.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
triša jel ima još sijemena dalijja i kosmosa
![]() |
|
![]() |
|
Markezit sjemenki koliko hoćeš - za cosmos garantiram da će biti ok, ali za dalije nisam sigurna, jer skupljam prvi puta ove godine, pa dalije probaj još negdje, iako ću ti ja svakako poslati, a ti pošalji adresu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
hvala triša unaprijed
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Triša, može li dalije i cinije...nije preša za slati...samo stavi sa strane ako ih imaš još uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Manči imam cinija hrpu, a i dalia, biti će i za tebe pa kad hoćeš pošalji adresu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Triša ja bi te molila ivančice, cosmos, cleoma i tu bijelu pasifloru ako je bas bijelča (imam caeurelu i edulis)
|
|
![]() |
|
Dalmax22 može sve imam - pasiflora je biljčica, ili malo veća biljka s korjenom, a ostalo ću ti poslati sjemenke, adresi imam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa eto da i ja zamolim malo cinije i dalije a može i kameni cvijet
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |