Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - branka202 - poklanjam smreku u tegli...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

branka202 - poklanjam smreku u tegli...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: branka202 - poklanjam smreku u tegli...
    Objavljeno: 26 Siječanj 2009 u 22:24
... nasu dragu smrekicu koja je tri godine vrijedno odradiila bozicne duznosti, a sad joj je jadnoj tegla vec zaista pretijesna (i balkon takodjer), poklanjam u dobre ruke koje ce ju odnijeti i posaditi u vrtu ili sumi, da se konacno moze "razmahati"...

lokacija balkona - zagreb, ravnice (maksimir)...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2009 u 22:43
..ja ne trabam smrekicu ali mi žao što se nitko ne javlja na ovako divan poklon... :))) smrekice su osim toga što su krasne, divne, zahvalne i ljekovite i to pogotovo njihovi mladi vršci koji će potjerati sada na proljeće ( možda će ovo ipak zainteresirati nekoga :))))...
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 10:46
hvala ti griva na podrsci!

ma da i meni je zao najvise zbog smrekice koja se jadna muci u tegli...

na zalost nemam dvoriste da ju posadim, a od dvije smrekice koje sam prije pokusala posaditi ispred zgrade jedna se nije "primila" (pretpostavljam zbog konstantnog "zalijevanja" od strane ravnicarskih kucnih ljubimaca...), a druga se primila ali je sljedeci bozic "dobila noge"... tako da sad vise ne zelim riskirati...

eto ako nitko nije zainteresiran da ju preuzme za svoje dvoriste, mozda netko ima info da li postoji kakva sluzba koja bi ju preuzela i posadila? (zvala sam u zrinjevac koji odrzava nase parkove ali oni mi rekose nek ju sama posadim gdje god hocu...)
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 18:40
koliko je visoka? ako mi stane u auto,dolazim odmah po nju.imam puno mjesta.Tongue
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 13:22
Originalno poslano od člana goga-zg goga-zg napisao:

koliko je visoka? ako mi stane u auto,dolazim odmah po nju.imam puno mjesta.Tongue

wow gogic, super!!

sori tek sam sad nasla tvoj odgovor (vec sam izgubila nadu pa nisam ni provejravala je li se netko javio).

nije previsoka, oko 175-180 rekla bih skupa s teglom, kad ju izvadimo u vrecu bit ce i manje... mislim da stane u prosjecan auto ak se spusti zadnji sic (ili ak imas terenac jos bolje, hehe..)

ak si jos zainteresirana javim ti na pp adresu da dodjes!
smile79
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 10:28
evo sve je dogovoreno, izgleda da je smrekica udomljena, hvala goga-zg!

Tongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.