FlowerLover - vrtić |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 12:32 |
vidi, nabavila ranunkule!? ja ih neprestalno tražin od kad sam ih vidjela na cifu i ništa!!! bravo za tebe!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdje su novosti od sobnog do svega što si zasadila?
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pregledala sve ocjena 5 vrt, cvijece, ljubimci
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Puno vam hvala svima
![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I meni se dopao tvoj kamenjar, poseban je!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A još je krasnije šetati vrtom osobe koju upoznaš!!!!
Baš ti je krasan novi kamenjar!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Predivno!
Baš je lijepo gledati kako napreduje vrt! Ludi hibić! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno si odradila u vrtu,a kucno je za desetku
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo si pokazala radove na uređenju vrta, sve u fazama i na kraju je ispao predivan
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan prikaz vrtnih radova i makeovera
![]() Cvijeće ti je predivno, pogotovo sukulenti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve si uspjela divno urediti : i vanjski vrt i sobno cvijece ! Usambara ljubicice (plave i pink) su mi prekrasne ! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako sam od nedavno forumašica, potrebno mi je vremena i vremena da pregledam sve vrtove. Danas je i tvoj došao na red. Najprije me oduševio vrt tvoje mame i tebe, a onda naravno ovaj - tvoj. Puno entuzijazma i ljubavi vidljivo je na svakom tvom novom postu. Preinake koje si napravila su ti uljepšale izgled vrta. Bit će ga lijepo vidjeti na proljeće kad se probudi. Nadam se da ćeš imati sreće s vremenom i pronaći mjesto novim lukovicama. Jako lijepo....
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
jOJ, NEZNAM KAJ BIH IZDVOJILA, PREKRASNE SOBNE BILJKE, PREKRASNI sedumi, prekrasan kamenjar, ali slikice nastanka vrtića su PRESLATKE!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Plan vrta i sama realizacija -predivno,sukulenti,ljubičice,lukovice,ma sve što si pokazala,predivno....
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Hvala vam svima, baš ste me razveselili komentarima
![]() A što se kamenja tiče, to je sve izvađeno oko kuće, na mjestima gdje je sad ovaj cvjetnjak ![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
lijepo Flover, samo od kud ti toliko kamenje? di toga ima? trebala bih par komada ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sve je lijepo i radujem se tvojim novim lukovicama
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I meni se sviđa novi projekt vrta, i još si nam to lijepo dokumentirala slikama, kombinacija žala i kamenja je odlična, još kad sve procvjeta
![]() Kućno cvijeće i sukulenti su lijepi i njegovani ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti si bila jakoooo vrijedna,a cvijeće ti je prekrasno,i dopale su mi se slike sukulenata prije i poslije |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |