Jakarande - Jacaranda Mimosifolia |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 08:04 |
Ni moja ne daje znakove života, barem ova u Rijeci. Danas idem do Njivica pa ću vidjeti što je sa onom tamo.
|
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo dobila sjemenke, nadam se da ce nesto isklijati :)
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda je vjerovatno i moja.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer sam je otkrila i suha je ko barut...
pokojna |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je premalena da je već sada skratim, ako pusti lišće, tj. ako je prezimila, neću je sigurno dirati ove sezone, a skraćivanje se vjerovatno vrši radi oblikovanja |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa razgranat će se,kada odrežeš vrh biljke, postati pravo drvo!!! A odrezano "šiblje" - bilježim se sa štovanjem!!! I Anaida je htjela stabalce klerodendruma thri., a mene neizmjerno usrečila odrezanim granama, !! Eto, to nije jučer na kavi bilo žicanje, a nije ni ovo sada, ali želim da ti uspije zakorjeniti se svaka odrezana grančica!!
Ovoj tvojoj velikoj u Njivicama bi se zbilja šikala lijepa krošnjica, a i ona u Rijeci bi bila šik sa suknjicom na glavi!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, ila je zaštićena ali koliko sam čitala normalno je da odbaci lišće. Jedino me muči ovo što sam pročitala:
Svake godine u vreme zimskog odmora kada odbaci lišće, |
|
Rijeka
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisi je ničim štitila?
ja sam svoju zamotala agrilom, prije par dana sam se mislila bi li je otkrila, ali neka je štiti još malo miro ova tvoja je bar duplo viša od moje, nadam se da je dobro prezimila i da će brzo potjerati |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostala je vani, zasađena je bila i izgubila svo lišće. Nadam se da će baciti nove na proljeće.
|
|
Rijeka
|
|
Liliput
Novo sjeme Pridružen: 06 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, da li ti je prezimila vani? Na kojem si dijelu obale? Ovisno kada si je posadila, treba za početak dobiti još lisne mase.
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada će moja procvasti..
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, moja je stara oko 5 godina, visoka oko 1.7 metara, u pitaru, nema naznake da bi cvala.
Ne znam kako bi bilo da je u vrtu.
Vidjela sam u Makarskoj velike (ogromno drvece), i one cvatu, onako po jedan plavi grozd na svakoj petoj grani.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina to sam i mislila, kolika je tvoja? ili ta koju si vidjela u cvatu
i znaš li nakon koliko vremena cvjeta u našim uvjetima? |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jakaranda u Dalmaciji moze vani, ali dok je jako mala treba je ipak unositi.
I nije ni priblizno onako lijepa kao na ovoj zadnjoj slici, cvate, ali mnogo mnogo rjedje.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala na odgovoru, ja sam u dalmaciji i dobila sam malecku jakarandu i nisam sigurna mogu li je ostaviti ove zimi vani, znam da je kod nas neusporedivo toplije nego na kontinentu, ali baš prošle zime smo imali nalet snijega i jako puno leda pa mi je dosta toga propalo
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija one nemaju šanse u Slavoniji, ja se s njima mučim već par godina a i one samnom... Lišće opadne skoro pa sve, ali na proljeće izrastu novi. Prekrasan mi je ali DEFINITIVNO Slavonija nije podneblje za njih.
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa ne mogu vjerovati!!! HVALA!!!!!
Draga Željka, snaći ću se za dostavu. Imaš pp
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovbo sam našla na jednom stranom forumu, morala sam staviti jer je predivno
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
željka, ostavljaš li ih zimi vani ili ih sklanjaš?
i gube li lišće zimi? |
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, ja imam dva već dosta velika stabalca (oko 1,5m), a živim u Vinkovcima pa ako imaš nekoga iz VK a tko će kod tebe - poklanjam ti. Ne može se poslati poštom jer je velik...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |