tanjica - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 13:52 |
Imam sadnicu pelima sad je pod snijegom,ako preživi mogu ti je poslat.Ako imaš još koju sadnicu Vince bila bi sretna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E i još bi molila neku sadnicu/reznicu il kaj se već ima
![]() bilo kakvog clematisa (samo ne ljubičastog) solanum jasminoides i sjeme okrugle žute mahune ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
ajde pošaljem ti na e-mail sličice, sad sam shvatila
|
|
![]() |
|
tanjica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
nemam ti ja facebook ..al možeš mi poslat na mail ak imaš koju onak tebi najljepšu
![]() mail ti je u pm-u ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
znaš kaj sad sam i ja u šoku, ne mogu slike nigdje naći
![]() ![]() ![]() ako imaš facebook profil traži me prijateljstvo tamo znam da slike postoje
![]() ![]() ![]() tatjana mohenski tadžić
|
|
![]() |
|
tajčica
može, nego di su te tvoje ruže nemrem ih nać
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imam nesto sa tvog popisa al to cemo dogovoriti na pp
![]() |
|
![]() |
|
pogledaj malo u mojim slikama ruže pa odaberi koju hoćeš
a ja bi kristov trg ako može :)))
|
|
![]() |
|
Evo da i ja malo osvježim popis
![]() Viška imam sljedeće, vunasti čistac (sadnice) phlox lila (sadnice) vinca (sadnica) sobnu ljubicu - ljubičastu i tamno rozu krizantema mix sjeme krizantema bijela sjeme rozi prkos sjeme žuti prkos sjeme spomenak sjeme par lukovica bijelih narcisa, slike su u mom skromnom vrtiću :) šarenolisna perunika šaš fikus elastica uskrsni kaktus a tražim, ![]() sjeme butternut tikve božikovina japanski javor donatice ![]() pelin žutu tekomu grančicu cijepljenog limuna ![]() bilo kakvu isusovu krunu samo ne klasičnu plavo bijelu .. šarenolisnu hostu (onu s velikim listovima koja ima bijele rubove) erika celosia Eto to bi bilo za sada to ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ne, ne, ne ljutim se. Nije meni hitnja, bilo bi mi samo žao da si poslala i da se nešto dogodilo.
|
|
![]() |
|
lucy nemoj se ljutiti bila sam u velikoj sam gužvi :( ..evo sad sam upravo spakirala pa ti šaljem odmah sutra! ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja imam jednu opunciu..neznam koju...pogledaj u mom vrtu...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tanjice, do danas nije stigla tvoja pošiljka. Sad ne znam jesi li mi poslala ili je nešto drugo u pitanju.
|
|
![]() |
|
opuntie bilo koje vrste su dobrodošle ..
ja nudim još uskrsni kaktus ali kroz nekih mjesec dana kad ocvjeta jer malo kasni ove godine ![]() |
|
![]() |
|
ne ne, nek bude iznenađenje
![]() i budem pazila na sjeme! |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
oces sliku ili da bude iznenađenje do sutra, prekosutra...pazi u njemu su zamotane i sjemenke crnooke suzi...
|
|
![]() |
|
ah
![]() ![]() i baš me zanima kakav je to bez bodlji ..opet iznenađenje ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..a što ovo nisi sinoć napisala prije nego je paketić krenuo...ali imaš u njemu jedan ( bez bodlji
![]() |
|
![]() |
|
Puknula me neka želja za kaktusima pa ako ima neka dobra dušica kakvih mladica bila bih zahvalna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilie, tek sam sad vidjela tvoj post. Baš mi je žao, ali taj sam niski sedum kao gusti travnati tepih podijelila, ostali su mi oni iz kojih ne mogu izvući mrave. Do jeseni će se razrasti ovaj bez mrava pa ću ti moći poslati. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |