| Zvjezdica u vrtu | 
| Odgovori   | Stranica 123 6> | 
| Korisnik | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Tema: Zvjezdica u vrtu Objavljeno: 18 Srpanj 2017 u 14:39 | 
| 
   Nisa pozdrav tebi i svim ostalim dragim forumašicama,   ljeto mi je jako radno, posla puno, vremena malo,  pogledam vaše cvijeće i divim se,   trenutno mi cvatu rudbeckia i roza anemona. pozdrav svima   | |
| 
     "Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
     | |
|  | |
| Sponzorirani linkovi | |
|  | |
| Nisa   Neukroćena biljka     Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 19 Svibanj 2017 u 08:55 | 
| 
   zvjezdice, kuc kuc, da vidimo nove ljepotice
    | |
| 
     Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
     | |
|  | |
| vila2   Mladi grm     Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 05 Svibanj 2017 u 07:52 | 
| 
   zvjezdice, jako lijep ti je vrt ovog proljeća, tulipani su me oduševili tako nježni i elegantni, moji su ove godine dosta loši ali nije ni čudno pošto sam ih prošle godine selila... Veselim se novim slikama   | |
| 
     Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
     | |
|  | |
| rajski vrtovi   Odrastao grm     Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 25 Travanj 2017 u 07:33 | 
| 
   Jako je lijepa ta njegova modra boja - phlox divaricata.    | |
| 
     "I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
     | |
|  | |
| milica7   Cvjetni guru     Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 24 Travanj 2017 u 20:50 | 
| 
   Malo sam prošetala da se prisjetim tvojih biljčica i cvijetića..... i da vidim što ima novo....  | |
| 
     Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
     | |
|  | |
| JosipaNu   Trajnica     Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 24 Travanj 2017 u 17:30 | 
|   | |
| 
     divno je biti nekome nesto....
     | |
|  | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 24 Travanj 2017 u 15:49 | 
| 
     | |
|  | |
| lucy   Trajnica     ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 04 Travanj 2017 u 23:00 | 
| 
   Da, ova slika s tulipanima i kamenom stazom zaustavila je i mene. 
    | |
| 
     Sutra je novi dan.
     | |
|  | |
| rajski vrtovi   Odrastao grm     Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 04 Travanj 2017 u 14:59 | 
| 
   Red kamena, red cvijeća - neodoljivo. Predivna boja tulipana.   | |
| 
     "I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
     | |
|  | |
| Triša   Cvjetni guru     ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 28 Ožujak 2017 u 19:54 | 
| 
   Ova slika s tulipanima je predivna, vjerujem da će ono najljepše tek doći, bravo!
    | |
| 
     RIJEKA "NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" | |
|  | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 27 Ožujak 2017 u 14:39 | 
| 
     | |
|  | |
| kamenjarka1   Odrastao grm     Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 17 Ožujak 2017 u 07:00 | 
| 
   Počelo je počelo svaki mi je cvjetak lijep u ovo doba ni jednog neću izdvojit  | |
|  | |
| Nisa   Neukroćena biljka     Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 15 Ožujak 2017 u 13:28 | 
| 
   sezona obećava, bit ću čest gost kod tebe; i meni je ona žuto-bijela slika zapela za oko
    | |
| 
     Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
     | |
|  | |
| Ante00   Upravo klijam     Pridružen: 19 Prosinac 2012 Lokacija: Iza duge Status: Offline Bodovi: 103 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 14 Ožujak 2017 u 20:25 | 
| 
   Proljece....konacnooo
    | |
|  | |
| Andina   Profil člana Pošaljite privatnu poruku Pronađi poruke člana Poseti WEB site člana Dodaj na listu prijatelja Neukroćena biljka     Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 14 Ožujak 2017 u 20:14 | 
| 
   Krasno, Zvjezdice! Jedva smo dočekali, zar ne?
    | |
| 
     “Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”. Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) | |
|  | |
| aurelia   Odrastao grm     Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 14 Ožujak 2017 u 18:28 | 
| 
   Sve mi je lijepo (kad volim cvijeće), ali ova kombinacija narcisa i aubrieta okupanih suncem je melem za oči   | |
|   | |
|  | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 14 Ožujak 2017 u 15:11 | 
| 
     | |
|  | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 14 Ožujak 2017 u 15:09 | 
| 
     | |
|  | |
| zvjezdica   Pustio korijenje     Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 24 Veljača 2017 u 18:19 | 
| 
   S nestrpljenjem čekam da ugledam sve te divne cvjetiće   Svaki cvjetić veseli   | |
| 
     | |
|  | |
| aurelia   Odrastao grm     Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |  Opcije poruke  Hvala(0)  Citiranje  Odgovor  Objavljeno: 24 Veljača 2017 u 18:16 | 
| 
   Opa... već se i pupoljci vide, bit će i cvatnja uskoro...kod mene je hladnije i proljetnice tek izviruju iz zemlje   | |
|   | |
|  | |
| Odgovori   | Stranica 123 6> | 
| Tweet | 
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja  Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |