Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jurica ima nekakav vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jurica ima nekakav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jurica ima nekakav vrt
    Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 10:58
Bako, i na groblja svračamo redovito, sa puno nade ali sa saznanjem da ondje nećemo naći onog do čije kućice i vrtića smo se uputili!  A ovdje postoji šansa da se jednom Jurica vrati, i bit će joj jako drago da smo lunjale i divile se njezinom vrtu!!  A ja ću ponovo svratiti u ovaj vrt, da napasem oči po prekrasnom plavetnilu!!  A vrlo rado svratim u vrtiće sa posljednjih stranica, sa puno prašine po temi!!! Pa dok se divim biljčicama, nikome neće pasti na pamet da žicam!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 20:54
Mislila sam da svratim do ovog plavo-ljubičastog vrta kada mi je usput, ali kako se nitko ne javlja - niš od toga Cry.

Jurica
Zadnja posjeta: 15 Studeni 2011 at 12:20

Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 20:20
prekrasan vrt. plava boja mi je jedna od najdražih. predivno se uklopila u zelenilo i kamenClap vauu!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 16:49
Neće se vratiti. Ja sam ju zadnja vidjela živu! Kao u krimićimaWinkLOL. Zaposlila se u xy i očito nema više vremena za forum,ni za naše kavice na kojima je nekad bila redovna.
Pa mi ovo obraćanje izgleda kao razgovor na grobljuConfused, Bog mi oprosti!
I Free skoro će pa dvije godine...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2012 u 16:36
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Je l' nitko ne čita datume?Confused Objavljeno: 23 Travanj 2010 at 00:32 zadnji post!

Bako, čitamo mi, čitamo i razumijemo, pa zato i zovemo, možda nam se Jurica vrati!!!  Sa novim sličicama, možda takvim da i ne prepoznamo vrt nakon godinu dana!!!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 20:00
Je l' nitko ne čita datume?Confused Objavljeno: 23 Travanj 2010 at 00:32 zadnji post!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 19:27
Jurice,
prekrasan ti je vrt. Plava boja, uz kamenom odvojene kamenjare i vrtne gredice.
Kako su lavande, trave, kamelija? Javi se ponekom sličicom.
Pozdrav sa mora
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 18:32
Čuj Jurek, meni je ova zbrka baš prekrasna. Pa nismo mi vrtlari iz Versaja pa da je sve po špagici. Ne odustaj od svog stila.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 12:33
Nema Jurice već više od godine dana ni na CIF-u ni u ekipi 051.
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 12:03

vauuu...ovi plavi tonovi su divniii...Embarrassed

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 11:21
Originalno poslano od člana Jurica Jurica napisao:

prošle god bio samo jedan tulipan,a vidi sad...

Ovi crni kukci zuje u rojevima,a Tvigi ih pokušava uloviti

Lantanine gazanije se primile!

Jagodini irisi cvatu!

Sutra nastavak...ako stignem,opet radim na sajmu na Krku!
Pusa svima!!!!

Ne mogu vjerovati da u ovom krasnom dvorištu još nisam bila!!!!

Prelijepi kamenjar, kao da ga je majčica priroda napravila a ne tvoje vrijedne ručice!!!  Meni izgleda kao da je od uvijek tu, a ono kaj je prekriveno cvijećem, više nije važno kaj je ispod(šuta)???  Prelijepo!!!   Hvala ti na onim krasnim slikama!!  A sada idem do kraja vidit slikice, a ako bude potrebno, još jednom ću od prve stranice!!!

Ovo je vrt kao da je rađen za mene!!  Kamen, kamen, pa kamenjar pa još sve je plavo i lila, i zbilja nisi pretjerala, iako ne sumnjam da si ga ove godine i dodatno zašarenila!!!

Daj nam se vrati s više slićica, mi skidamo prašinu s teme a ti bi mogla skinuti paučinu s fotića!!smile57

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 00:15
Preobrazba kamenjara me posebno zadivila. Pravi makeover! Teren djeluje toliko prirodno!
Sutra je novi dan.
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 23:53
smile113prekrasno!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:48
sigurno si sva u poslu!
slika
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:34
Baš mislim što je s Juricom? Di si nestala? Kakav li ti je vrt, sigurno krasan?

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 12:59
naravno da uz čaroban mediteranski vrt idu i neodoljivo uzbudljive i beskrajno originalne tegle za cvijeće. Baš si faca!!!Smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 07:46
Jurice, puno lijepoga se kod tebe "stvorilo". Naravno, uz tvoje marljive ruke!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:32
Drage curičke,samo zbog vas,još budna i stavljam slike...
Ono plavo je plox i da sve je skoro plavo-ljubičasto u vrtu(baš komentiram sama sebi da sam pretjerala).No kako sad imam vas,bit će i dr boja...Ima Korjenko pravo,ne stignem baš uživati u vrtu puno,no malo da,uz brzu kavu ujutro recimo...i uz vaše pohvale navečer...Korjenko nadam se da bu me Kalikantus čekao..pusaaaaa!A mene čeka sajam na Krku do nedjelje,pa Ri dva dana pa Opatija,pa opet RI sajam...mala gužva ali skupljam biljčice usput....za sve nas...

jorgovan(iz reznice,prvi put će cvjetati)

keanotus(opet plavo)

ovo ne znam kako se zove ali je (k vragu)opet plavo

krespin,pokrivač tla,cvate žuto

hosta

lonicera,tek pupovi

kalanchoa,ocvjetala,sad pušta novo lišće

novi kaktus sa C.sajma
Eto drage do novih slika poljupci i nemojte pozabiti na mene!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 22:54
Sve u plavom tonu, prekrasno Jurica, i kamenjar i glicinija Clap
život je more
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:59
Ja bi phlox.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.