Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Korisnik | ||||||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Siječanj 2012 u 10:58 |
|||||
Bako, i na groblja svračamo redovito, sa puno nade ali sa saznanjem da ondje nećemo naći onog do čije kućice i vrtića smo se uputili! A ovdje postoji šansa da se jednom Jurica vrati, i bit će joj jako drago da smo lunjale i divile se njezinom vrtu!! A ja ću ponovo svratiti u ovaj vrt, da napasem oči po prekrasnom plavetnilu!! A vrlo rado svratim u vrtiće sa posljednjih stranica, sa puno prašine po temi!!! Pa dok se divim biljčicama, nikome neće pasti na pamet da žicam!!
![]() |
||||||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||||||
![]() |
||||||
Sponzorirani linkovi | ||||||
![]() |
||||||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Mislila sam da svratim do ovog plavo-ljubičastog vrta kada mi je usput, ali kako se nitko ne javlja - niš od toga
![]() Jurica
|
||||||
![]() |
||||||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|||||
prekrasan vrt. plava boja mi je jedna od najdražih. predivno se uklopila u zelenilo i kamen
![]() |
||||||
![]() |
||||||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|||||
Neće se vratiti. Ja sam ju zadnja vidjela živu! Kao u krimićima
![]() ![]() Pa mi ovo obraćanje izgleda kao razgovor na groblju ![]() I Free skoro će pa dvije godine...
|
||||||
![]() |
||||||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|||||
Bako, čitamo mi, čitamo i razumijemo, pa zato i zovemo, možda nam se Jurica vrati!!! Sa novim sličicama, možda takvim da i ne prepoznamo vrt nakon godinu dana!!! |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|||||
Je l' nitko ne čita datume?
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|||||
Jurice,
prekrasan ti je vrt. ![]() Kako su lavande, trave, kamelija? Javi se ponekom sličicom. Pozdrav sa mora |
||||||
![]() |
||||||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|||||
Čuj Jurek, meni je ova zbrka baš prekrasna. Pa nismo mi vrtlari iz Versaja pa da je sve po špagici. Ne odustaj od svog stila.
|
||||||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Nema Jurice već više od godine dana ni na CIF-u ni u ekipi 051.
|
||||||
![]() |
||||||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
|||||
vauuu...ovi plavi tonovi su divniii... |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ne mogu vjerovati da u ovom krasnom dvorištu još nisam bila!!!! Prelijepi kamenjar, kao da ga je majčica priroda napravila a ne tvoje vrijedne ručice!!! Meni izgleda kao da je od uvijek tu, a ono kaj je prekriveno cvijećem, više nije važno kaj je ispod(šuta)??? Prelijepo!!! Hvala ti na onim krasnim slikama!! A sada idem do kraja vidit slikice, a ako bude potrebno, još jednom ću od prve stranice!!! Ovo je vrt kao da je rađen za mene!! Kamen, kamen, pa kamenjar pa još sve je plavo i lila, i zbilja nisi pretjerala, iako ne sumnjam da si ga ove godine i dodatno zašarenila!!! Daj nam se vrati s više slićica, mi skidamo prašinu s teme a ti bi mogla skinuti paučinu s fotića!! ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|||||
Preobrazba kamenjara me posebno zadivila. Pravi makeover! Teren djeluje toliko prirodno!
|
||||||
Sutra je novi dan.
|
||||||
![]() |
||||||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|||||
![]() |
||||||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|||||
Baš mislim što je s Juricom? Di si nestala? Kakav li ti je vrt, sigurno
krasan?
![]() |
||||||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||||||
![]() |
||||||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|||||
![]() |
||||||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|||||
Jurice, puno lijepoga se kod tebe "stvorilo". Naravno, uz tvoje marljive ruke!!
|
||||||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||||||
![]() |
||||||
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
|||||
Drage curičke,samo zbog vas,još budna i stavljam slike...
Ono plavo je plox i da sve je skoro plavo-ljubičasto u vrtu(baš komentiram sama sebi da sam pretjerala).No kako sad imam vas,bit će i dr boja...Ima Korjenko pravo,ne stignem baš uživati u vrtu puno,no malo da,uz brzu kavu ujutro recimo...i uz vaše pohvale navečer...Korjenko nadam se da bu me Kalikantus čekao..pusaaaaa!A mene čeka sajam na Krku do nedjelje,pa Ri dva dana pa Opatija,pa opet RI sajam...mala gužva ali skupljam biljčice usput....za sve nas... jorgovan(iz reznice,prvi put će cvjetati) keanotus(opet plavo) ovo ne znam kako se zove ali je (k vragu)opet plavo krespin,pokrivač tla,cvate žuto hosta lonicera,tek pupovi kalanchoa,ocvjetala,sad pušta novo lišće novi kaktus sa C.sajma Eto drage do novih slika poljupci i nemojte pozabiti na mene! |
||||||
![]() |
||||||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|||||
Sve u plavom tonu, prekrasno Jurica, i kamenjar i glicinija
![]() |
||||||
život je more
|
||||||
![]() |
||||||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|||||
Ja bi phlox.
|
||||||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |