Difenbahija - Diffenbachia |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Prosinac 2015 u 21:49 |
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj pelcer Difice sa 4 lista dobila sam u 12. mjesecu, sada ima 9 listova i nezahtjevna je bas.
Bez problema je pustila zile. To je ona vrsta sa bijelom sredinom lista. |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da je to od prevruceg i presuhog zraka u prostoriji....pokusaj spricati listove odstajalom vodom, svakodnevno...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Zeleni_3
Novo sjeme Pridružen: 23 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam tri biljke, cvijetale su po ljeti. Ali u zadnje vrijeme se suše listovi od vrha prema stabljici. Nikako da joj pogodim omjer vode ili što bi joj nešto drugo spetalo.
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednu ovakvu ljepoticu sam u subotu hrabro zaobišla. Sad se kajem! E,idući put stiže i ona kući, pa što bude!
Nemam baš dobra iskustva s njima. Jako brzo im donji listovi počnu žutjeti. Dvije su mi otišle u vječna lovišta. Ne znam jel im bilo previše ili premalo vode. |
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti "seko", investicija nije bila velika, pa tko bi joj mogao odoljeti?! Možda opstane kod mene s obzirom na moju sklonost zalijevanju!
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, "brate", bas je lijepa!!!
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zao mi je tvoje difenbahije, ali bilo je tesko uciniti nesto bez slike kako je izgledala i podrobnijih informacija o polozaju, nacinu zalijevanja i sl....
nadam se da ces malo prelistati stranice o uzgoju iste i naravno nabaviti novu malo vise aktivnosti na forumu i da vidis kako se zacas nadje mlada biljcica
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon mjesec i po borbe, moja difembahija je, nazalost uginula
|
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, imam slučaj sa difenbahijom.Prije par dana sam ju našla izvrnutu iz saksije, doduse i nije imala neku narocitu potporu, a poprilicno je visoka.Bas tih dana je temperatura naglo opala, i evo je sad djeluje mi nekako neveselo, listovi su joj redom opusteni prema tlu.Dali je moguce da je to od niske temperature i ima li joj spasa :/?
|
|
zagica
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav, evo da se i ja pohvalim sa svojom deficom, kad sam se selila sa mužem morala sam je ponjeti sa sobom
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ih dvije i ljeto provode vani na balkonu....vole vodu, ali ne previse, ja recimo uvijek gledam da visak ima kamo oteci....
|
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje nove ljubimice. Kupila ju jučer u konzumu. Odmah sam ju presadila i stavila blizu prozora.
Kakvom je vodom, kako i koliko često orošavate? Uploaded with ImageShack.us |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i da nisam ju ničim premazivala
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |