Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 19> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 16:41 |
Rose, sretan ti Uskrs
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Rose lijepo da si opet s nama. Lijepi i Božićni i Uskršnji motivi. Moj favorit zelena kutijica - srce. Preslatko!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
danas-sutra i dan po dan i nikako da maknem prasinu sa svoje teme. iako je vrijeme za uskrsna jaja,ja prvo stavljam zaostatke,dakle od bozića pa do zadnjih radova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
mirisna kutija
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
sve što sam htjela reći tebi, napisala sam na slvicinu galeriju, pročitaj tamo
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hajde Rose,ima toga,ima!a svijeće su super(i ja sam dobila na poklon!)viđene uživo!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna kutija sa mirisnim svijecama,odlicna aromaterapija,bravo curo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() jedna mala kutijica sa ljubičicama i malim mirisnim svijećama sa cvjetovima lavande koje sam sama radila |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Predivan komplet!
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Boce u kombinaciji sa daskom
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Neka si se ti nama vratila, a vjeruj mi znam šta je lijenost u stavljanju slika.
|
|
![]() |
|
Hvala Vallisa.
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
cvijeće, anđeli i ovo veselo društvo su predivni al me osvojila daska, odlična je
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tifany! One 3 male pločice i ona velika su na keramičkim pločicama rađeni radovi
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
Rose je cila nikakva i rose ne peče ništa ni tanjure ni kolače
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
konačno!!!i vrijeme je da izvučeš radove iz škrinje i da ugledaju svjetlo dana tj. forum!Učiteljica kažeš-e jadna sam ti ja učiteljica!od toliko dobrih cura ti mene nađe!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |