Željka nudi |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:06 |
Molila bi nekoga tko ima za prodati eterična ulja od lavande, ružmarina, melisa...da mi se jave na pm.
Bilo koja domaća eterična ulja dolaze u obzir, bitno da mogu na kožu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pošalji adresu!
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
bok, ne poznamo se ...ali jel bi i ja mogla dobiti malo zečjih uši, hvala?!
|
|
![]() |
|
Danas krenuo paketić za tajčicu i nichlle.
|
|
![]() |
|
Može,tebi onda šaljem u drugoj pošiljci...javi adresu!
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
ako budeš imala viška može i meni malo?
![]() |
|
![]() |
|
Danas kreće paketić za Martinu1985,Silvek,mamu,hoya,i za hamaru(ako nabavim adresu).
|
|
![]() |
|
Šalji adresu... Pobrisala sam sve poruke,i adrese
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
ja, ja..... imala sam ih, ali posađene u tegli pa su mi se posušile
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Želi li netko zečjih ušiju?
Imam viška, pa da podijelim...
|
|
![]() |
|
Danas je poslano za Martinu,maslačak,kontesu...
Curke hvala na strpljenju!
Silvek-za tebe šaljem ovih dana.
|
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
¸JA TI IMAM VELIKI GRM HORTENZIJE (PLAVE), ALI NEZNAM KAK SE RAZMNOŽAVA, AKO IDE REZNICAMA POŠALJI ADRESU NA PP PA TI POŠALJEM
|
|
![]() |
|
Martina ,kadifice su niske...pošalji mi adresu na pp.
Sjeme kada sazori ,i spakiram šaljem.
Teak ,hvala na lavandi...
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stigao mi paketić danas
jedna velikaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
stigao mi danas paket hvala puno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Vodene perunike stigle, a sad vidim da trebaš lavandu, šaljem ti ovih dana.
|
|
![]() |
|
možeš i meni kadifice, molim te.... su visoke ili niske???
|
|
![]() |
|
Kovertice su spremne ,i danas šaljem Tajčici ,Teak ,Rosa2 ,Tatijana ,Zrinka ,Danči.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam ti vec spakirala...sutra saljem tvoj paketic...
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Željka,ja ću imati to sjeme no još nije sazorilo.Za 2-3 tjedna.Uglavnom,kad ga naberem stavit ću u oglase pa ti virni,da ja nebi zaboravila
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |