Moje carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:44 |
jako lijepe biljćice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam dal ću stići pratiti. javi mi na mob ako dođeš. obavezno!
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() P.S. Ovog proljeća možda doputujem do Rijeke i javim ti ranije na temi Riječke kavice, prati je! ![]() |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
mogla bi doći al ne prije 11.30 jer nam dugo treba da se izbavimo iz kuće.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma vjerojatno bi se mogle čak i ovaj tjedan naći ako možeš u Vrtnom centru na Viškovu, tamo smo bile prošli puta i bilo nam je super. Pogledaj
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bome je veliki. naravno da ćemo i mi doći na kavu u duetu. jel ima koja na vidiku?
|
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Koji veliki frajer
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nera, drago mi je da si konačno s nama, da znaš da si nam falila. Matej ti je presladak, već veliki dečko, a samo jedan dan uranio.
Prekrasno je i ime. Vidimo da ćeš nam se pomalo pridružiti, a nadamo se da ćemo upoznati i mateja na nekoj od slijedećih kavica.
Veliki pozdrav mami i Mateju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Nera dobro došla natrag veselim se novim fotografijama i novim bilješkama, pozdrav i pusa malom Mateju
|
|
![]() |
|
nadam se da me niste zaboravile cure. kao što se zna ja rodila 25.10 predivnog dečkića Mateja. sad uživam u čarima majčinstva. ali ovo proljeće me neće dočekati nespremnu u vrtu. lagano smo počeli već uređivati. povrtnjak smo 2 put prekopali jer moje malo zlato će još malo početi jesti pa će jesti svježe povrće. što se tiče cvijeća još je sve zamotano, ali počela sam reckati i čupati korov.
inače matej je jedna dobra bebica i non stop smo okolo u šetnji ili kod drugih mama. |
|
|
|
![]() |
|
hvala cure na pohvalama.
je Triša 26.20 je termin mada ja imam filing da bi moglo i ranije. i nema problema rasadimo ti pampasa. |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo za buduću mamicu koja uz veeeliki trbuh stigne i o cvijeću brinuti!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
karanfil i ruze su bas predivne!
|
|
![]() |
|
Pozdrav Nera, baš sam mislila na tebe, jer smo se dogovorili naći u kontu u petak, pa malo pregledati sajam cvijeća, no znam da ti je sad malo teže mrdatise. Značu junior stiže za mjesec dana, ako se ne varam termin je 26. (zapamtila sam je mi je nećakinja rođena 26.10.).
Cvijeće ti je super, bez obzira što ti ne možeš toliko oko njega baratati, ali valjda je osjetilo pozitivne vibracije pa je zato tako lijepo.
Kad jednog dana sve bude u normali - možda na proljeće, zamoliš tm da odvoji malo pampasice za mene.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |