molim reznice ili sadnice |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Ožujak 2008 u 10:13 |
i kamelije i četke se mogu zakorijeniti na tri načina, drvenastim reznicama, poludrvenastim reznicama i zelenim reznicama pa mogu probati!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hi, svima,
Sada nije vrijeme za zakorjenjivanje kamelije, a ni kalistemona /cetka), i jedno i drugo se zakorjenjuje ovogodisnjim zrelim reznicama, to je negdje u ljeto. Mozes ti probati i sada, ali je to steta ako mozes dobiti samo poneku reznicu, bolje se strpi dok nije pravo vrijeme.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
kalistemon crveni ti ja mogu odrezati reznicu samo reci iz kojeg djela -pri dnu biljke ili?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Hvala silvek na dobroj volji ali sam već dogovorila sa mimom za krumpirov grm!!!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imam krumpirov grm (ako je to ono što cvjeta s plavim cvjetićima), ali je sad preko zime u sobi i baš nema previše svjetlosti, tak da su grančice jako nježne. To se da razmnožiti?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
koju boju bungevilije imaš? već sam u dogovoru s mimom ali ako je druga boja može!!!
![]() Za kameliju mi se nitko nije do sad ponudio tako da si ti prvi i jedini!!!! A i astilbicu koju može!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ako si stvarno iz cube ne znam ni ja kako da dostaviš!!!
![]() |
|
![]() |
|
vrtlar ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Lokacija: Cuba Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() bonguvileae koliko hočeš,
a za ostalo mogu pribavit
ali kako dostavit?!
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kad ću to odrezati ? Sada, prije nego krenu listići?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oooooooooo superrrrrr!!!!
![]() može grančice baš si me razveselila točno ću ti napisati kako koje odrezati pa mi pošalješ od svakog po par komada za svaki slučaj!!! ![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Da li se razmnožavaju reznicama? Imam 2/3/4...ali ne znam hoće li te zadovoljiti ako ti samo odrežem grane, pa ti zakorijeniš.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ja na žalost u ovome necu moci sudjelovati....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Samo žicam okolo a šta ću moram probati!
Molila bih 1. sadnicu ili reznicu Kamelije- "flame" (žarko crvena) 2.bugenvilija bilo koja 3.crvene četke ( Callistemon) 4. krumpirov grm 5.astilbe bilo koje boje Velik popis koji molim ![]() Ako neznate ili niste sigurni koje je što stavljam slikice! Baš sam skromna ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |