Kuća-vrt Sv. Nedelja |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 23:56 |
baš lijepo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zvjezdana, stalno se pitam što je s tobom, a sjetim se svaki put kad dobijem račun od jedne medicinske firme iz Sv.nedelje, jer puno toga uzimamo od njih.
Eto vidiš mislimo na tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Babe jedne!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Niti ja, a tak smo "radoznale"!!! Jelda Šefi???
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Baš si neka!!! Niš te nema i opće neznam kaj se dešava u susjedstvu!
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
haha ma nemam vremena. ustvari imam ali mi se neda buljit u komp nakon sto odbuljim 8 sati
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zvjezdana, baš ovih dana mislim na tebe kako se ništa ne javljaš i evo nema me tri dana, a ti doletiš s prekrasnim novostima, cvijeće je kao i obično prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Bergenija, vidjela sam u časopisu "Mom lijepom vrtu" nazivaju je ostrugica, ali latinski je nešto kao centrurijum ili tako slično!
![]() Kod moje mame u ilovači je puno ljepša neg pri meni doma! |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
to ti kod nas svi zovu kamenjarka e ja ti sad neznam pravo ime te biljke. znam da ima jos i bijela budem ju nabavila... ali na moru ti to raste posvuda
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je lijepo, svaka čast!
Možeš li mi reći naziv ove biljčice?
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....ja vidim sve neko krasno cvijece, narocito mi se dopale one male njezne bijele......ah kad bi jos pisalo ca je ca za nas nepismene bilo bi super
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo jos malo slikica :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
vidim,vidim
![]() i još jednom oprosti na mojoj nestrpljivosti ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
ok sory malo sam nestrpljiva
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nevidis kad sam makla slike krivi format sam uplodala premale su bile..... strpi se malo
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ja niš ne vidim
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Evo uhvatila napokon malo vremena da stavim par slika ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo zasad to, mislim da imam jos negdje ali nisam sad mogla naci :) vidite da sve ja slikam samo nemam vremena staviti :D |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Može, može...!!! Od mene krenemo pješice preko Sv. brega, vidjela bi tek onda raja... privatni botanički vrt! Ma, nema frke za Primorke (ili Zvjezdanu dotepenku (kak sam i ja))!!! ![]() |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama, triša ja sam sad u sv nedelji a inace sam odozdola :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Franjica ,bi se ti ženila!!!???
![]() Krasno dvorište(grožđe neću ni spominjati,svu tipkovnicu zaslinila,i monitor)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |