Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida traži ribiz
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida traži ribiz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: frida traži ribiz
    Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 00:35
 Nisam Cry
  A kako sam u bodulima od ovog vikenda ( danas i sutra sam slucajno u gradu pa sam svratila na forum) tesko cu i bit u kontaktu ( osim ako netko ima broj moba)...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 21:45
Danas sam samo na"oglasima",pa da vidim jesi li nabavila ribiz?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2008 u 16:33
crveni..onaj obični..takav sam imala u djetinjstvu ...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 21:24
Frida,ja sam si kod mamine susjede uzela(ima ih puno) no kako sad ribiz cvate mislim da nije pravo vrijeme za pelcanje.Eventualno ako netko ima cijeli grm da ti da. A koji bi ti,crveni ili crni?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2008 u 15:27
 ima li tko koju mladicu ribizle da unesem tu kulturu u bodule..nemaju pojma što je to...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.