kako se zove ovaj puzavac |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Svibanj 2008 u 23:01 |
Lampranthus
|
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
romira ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
la vita e' bella
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Mesembrianthemum, čupavac po naški.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
imam ga i ja - to je nekakav sekulent ali mu ne znam ime.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prije par dana presadila sam od mame ovu biljčicu, ali ona mi ne zna reći kako se zove. ona ga je posadila po rubovima zidića u vrtu i prekrio je ijele zidove. cvjeta ljubičastim cvjetom, a evo i mog malog presađenog dijela
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |