Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SJEME LANA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SJEME LANA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Status: Offline
Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SJEME LANA
    Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 08:59
to ulje nije za unutrašnji uporabu kod ljudi.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 07:45
Ulje lana ima za kupiti u prodavaonicama boja i lakova!
Koriste ga vodoinstalateri, dodaje se uljanim bojama, koristi se za impregnaciju drveta i naravno u prehrambene svrhe (tak piše na pakiranju). Proizvodi ga ISKRA - Zelina.
Na vrh
Neni View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 56
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Neni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 06:44
Ima ga i u biljnim apotekama i kao što su cure napisale u trgovinama zdrave hrane i robnim centrima, ja jučer vidjela u Billi
ljubičica
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 07:41
SilveK hvala na obaviesti, da ne lutamTongue
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 21:40
Sjeme lana se može kupiti u skoro svim većim robnim centrima, uobičajeno u kutku zdrave hrane.Smile
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:29
Ma neću sijati nego ga odmah koristiti

Originalno poslano od člana Dalmax22 Dalmax22 napisao:

imala sam neku dobitnu kombinaciju umjesto kupovnih tableta kalcija ali sam zaboravila: melju se sjemenke lana,sezam i ...jos jedan sastojak i jede zlica dvije dnevno
U trudnoci npr umjesto kupovnih tableta kalcija zdravije je jesti sezam .
Mrzim tableteSmile ali moja ljubičica ih obožava pa sada očajava... i obratila se svome travarku da joj pomogne.. pa kako ne bi pomog'o !Wink
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:24
imala sam neku dobitnu kombinaciju umjesto kupovnih tableta kalcija ali sam zaboravila: melju se sjemenke lana,sezam i ...jos jedan sastojak i jede zlica dvije dnevno
U trudnoci npr umjesto kupovnih tableta kalcija zdravije je jesti sezam .
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:20
Pa obidji onda biljne apoteke i kupi i namoci i posij.
(ja sam to mljela u mlincu za kavu i dodavala uz brasno u kolace isl)
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:15
Mislim da može, jer inače ne bi imalo svoju svrhu. Samo se sjeme mora močiti prije sijanja. Za lijek se koristi mljeveno sjeme, a meni treba za lijek.

Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:13
Jel moze sta niknit iz onih zrn kupljenih u biljnim apotekama? ja sam to prije kupovala i mljela
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 09:50
Potrebno mi je sjeme od lana. Tko zna gdje se može nabaviti?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.