Kupujem kaki jabuku |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 15:35 |
Mira,pogledaj po rasadnicima,moralo bi biti.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bih kupila malu sadnicu kakija, ne veliku pa ako znate gdje ih ima javite.
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mogu jedino reči da mi je žao što prije nisam pročitao sve ovo.naime kolege s posla jutros su otišli u požegu radit,pa im je to usput.eto mogao sam ti je poslati.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Baka Bea! To mi je trenutno malo dalje...ali pronjuškat ću, možda nabave meni bliže.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Monna 1, kupila sam kaki jabuku u ponedjeljak u MBM-u u Stupniku. Krasan primjerak visok oko 170 cm s dobro razvijenom krošnjom, platila 180 Kn. Još je ostalo nekoliko komada. Ne piše tko je proizvođač, pretpostavljam da su iz uvoza. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Hvala iris, sad ću pogledati... (znam da nije za sadnju, samo se osiguravam za jesen
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
p.s. ali nije ti sad baš dobro vrijeme za sadnju voćaka...radije pričekaj jesen
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam gdje ima...možeš probati pitati na
vidim da imaju na spisku...ali ne znam imaju li trenutno
|
|
![]() |
|
Ako netko ima za prodaju ili zna gdje je mogu nabaviti?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |