Presadne vrećice |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Kolovoz 2008 u 22:32 |
a ja pitala u peveca
![]() ok,hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
riva rivi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radi ti se o većim količinama koje oni nude... tako da nemogu sad pisat proizvođaće jer nakon šta sam se informirao dali nude i kad bi mi rekli da, ali da imaju te male ja bi ih odma brisao.
ćuo sam da ih ima u bricostoreu |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A da li možeš reći koji su to proizvodjači koji proizvode manje crne vreće? I meni bi možda trebale.
|
|
![]() |
|
riva rivi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 2 |
Tražim gdje se u Hrvatskoj mogu kupit tzv. presadne vrećice od 25 litara (više manje). Znate to su one crne vrećice u kojima se prodaju mlada stabla limuna i sl. u rasadnicima. Međutim par proizvođaća koje sam našao proizovde samo do 6 litara, a meni treba 25.
Zahvalan sam na svakoj informaciji. Pozdrav |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |