Željka poklanja-traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 20:11 |
Nisam Vukovarka, Vinkovčanka ali živim u Nuštru (pokraj Vinkovaca), pretpostavljam da znaš gdje je to. Ali i Vukovar mi je blizu, oko 20-ak km od mene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vukovarka,jel??
Tebi mi je lako slati jer se i sama znam tamo zaletjeti ili kolegica dođe do mene
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Hvala ti unaprijed Shasha, nadam se da me nećeš zaboraviti!
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bijele anemone trebam samo ići i iskopati si pa kad kopam iskopat ću i za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Poklanjam- sjeme liatris spicate,
- sjeme ukrasnog slaka, - reznice tamjana - nekoliko reznica niskog crvenog muškatla - nekoliko mladica biberovca. A ako netko slučajno ima jednu mladicu BIJELE anemone japonice bila bi vječno zahvalna! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |