Nešto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 20:56 |
bravooooo,ma radovi su ti krasni....svidjaju mi se odljevi...super.......
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno, bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jako lijepo i pedantno zaljepljeno. Ovo dječje je sigurno za bebinu sobu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Slažem se sa Izzy, jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo dječje platno mi je jako slatko! I vidim da si ga kombinirala s drvenim (ili plastičnim? ne mogu razaznati) elementima, jako mi se sviđa - prodavaj!
![]() |
|
![]() |
|
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Nešto novo.
Ne stignem koliko bih htjela.
Molim vaše savjete i kritike, jer mi je namjera malo prodavati radove.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako liijepi radovi Pemale
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma predivno pemela, i dobro nam došla ( u zakašnjenju ) , radovi su ti zaista prekrasni i vrlo interesantno bojaš u istu boju i okvir i sliku, fora za pet...
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svaka chast onda na preciznoshcu ! Ja bar odavde ne vidim otiske kista kako si vukla.. i verovatno imam mat lepilo (hheheh nisam gledala)
|
|
![]() |
|
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Hvala na pohvalama. Bojim ih akrilnim hobby bojama i premažem decoupage ljepilom.
Bubamaru sam prvo naljepila, pa tek onda bojala okvir.
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Pemale prelepi su ti radovi :) Htela sam te pitati chime bojish te gipsane okvire (kao taj sa belim cvetom i bubamarom) kada se tako lepo sjaje?
Prvo lepish motiv na istoj slici pa tek onda pozadinu? Odushevila sam se tvojom urednoshcu i preciznoshcu :) |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Limuni su mi mmmmmmmmm!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Vrlo lijepi radovi
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Kućica i galebovi - mrak! Dobrodošla! Jako lijepi radovi!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo od sinoć.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Evo svježe krvi, baš ti je podložak za lučice fantastičan, radovi su ti jako lijepi! Dobro došla
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dobrodošla Pemale! Lijepi su ti radovi, najbolji mi je podložak za lučice!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jako slatko...i meni je kućica u zelenilu favorit
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Radovi su ti jako lijepi, ali moram izdvojiti ovaj s cimetom. Još jednom dobro došla
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |