|
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 20:59 |
zbog problema sa slikama nada je otvorila novu temu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
A koliko lipote na jednom mjestu, vidim bilo je toga i prije godišnjeg, ne znam kako mi je promaklo, super mi je vidjeti sve one slike zbirno, odlične su, i ona lampa sa anđelom je baš posebna. Vidi se da imaš umjetničku žicu, svaki rad je poseban. Vraćala sam se nekoliko puta da dobro pogledam! I okviri su super uklopljeni, sve baš savršeno.
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
ne znam sto bih napisala za ovo... bez rijeci sam... predivno
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
divni su ti ovi anđeli nado,i dajem potpis ovome sto je karmen napisala,stvarno si carobnica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
Ti si čarobnica.........od nečeg jednostavnog napraviš umjetničko djelo. To može samo prava umjetnica s istančanim osjećajem za lijepo
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
Nemam komentara na radove! Ovo se ne da riječima opisati!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
dekoravcija za zid je prekrasna, baš je popunila onu prazninu na zidu, a lijepos e stopila sa tolicom, stalkom za tv...
a što se tiče anđela...to sam vam i na kavici rekla...oni su nevjerojatni uradak ispod vaših prstiju... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
Anđeoski anđeli!I krasno i odgovarajuće uokvireni!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
evo nado to je ova slika...nisi kopirala cijeli kod i zato se nije vidila
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Radovi su više nego krasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
Draga Nado, i ja vidim sve ove nove prekrasne radove, osim prve u nizu koji nastavljate sa slikama andjela, a tu je vjerojatno došlo greške prilikom prebacivanja.
I mene se najviše dojmila ova predivna dekoracija za zid i više nego domišljati stalak za televizor. Fantastična ideja
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
Možda je netko slucajno stisao da vam preglednik (brower) ne pokazuje slike. Jer slike su tu i vide se.
Probajte otici na neke druge galerije i provjerite dali tamo vidite slike.
Jer ovo je nekakva pogreska na vasem racunalu.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
kad sam ih postavila vidjela sam ih nestale su malo kasnije , ali pošto je moje znanje o komp. vrlo oskudno morati ću zatražiti i pričekati pomoć hvala , sada nemam niti one objavljene 24 srpnja , a ranije da.
|
|
![]() |
|
![]() |
nado pošto ih svi mi ostali vidimo vjerojatno je neki problemčić kod tebe
ajde vidi jel u nekoj drugoj temi vidiš slike
a možda ti je samo internet trenutno spor pa ti ih sporo učitava
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
ja imam prazna polja sa datumom objavljivanja
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Ovo je sve presavršeno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
prekrasno! tesko mi je bilo sta za izdvojit jer je sve fantastično
|
|
![]() |
|
![]() |
kako misliš nestale...ja ih vidim
|
|
![]() |
|
![]() |
molim pomoć , gdje su mi nestale slike sa foruma, ovo je previše za moje "znanje informatike"hvala
|
|
![]() |
|
![]() |
stvarno imaš krasne radove
![]() super mi je ovo sa stolicom i ukrasom na zidu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |