moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 16 Prosinac 2009 u 10:47 |
Ja sam primijetila da je nestala. Al svejednomožemo uživat u slikama. Samo nam nema tko kavu skuhat...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallo, hallo! Vas dvije iznad mene niste primjetile da nam je Vrba od svibnja nestala. Šteta jer je vrt obećavao.....
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
dobro došla.....kamenjar je odličan....
|
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
bravo vrba ja sam nova na forumu poput tebe i lijep ti je kamenjar...super |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
divota nema šta, kamen, lavanda, ostalo cviče a kamenjar uh uh
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
možda je vrtt mlad, ali vlsnica je umjetnica... jooooj obožavam kamen.... selim se na more
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čekamo još sličica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
hana ,bitno je da tvoja lavanda živi,nije bitna veličina nego da se biljki sviđa kod tebe jer čim je imaš znači da se dobro brineš o njoj,ipak je to primorska biljka.
|
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
hvala na dobrodošlici,ovdje sa vama mi je super i mogu reći da sam dosta toga naučila od vas. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vrba tek sad ti zelim dobrodoslicu,kamenjar ti je presladak
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vrba tek sad ti zelim dobrodoslicu,kamenjar ti je presladak
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Vrba sve ti je prekrasno,malo sam virnula u slike iz Umaga,nema veze što su malo veće ali može se na njima svašta ljepoga vidjeti.Uf,zaboravila sam ti poželjeti dobrodošlicu!!!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasana ti je lavanda.Moja je jadna neka kržljava u Vž a na moru buja ko divlja.Valjda joj sunce ustostruči snagu
|
|
![]() |
|
inaja , nije ono ružmarin to je lavanda.stvarno je ogromna još kad procvjeta možeš misliti kolika bude.
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
vrba ruzmarin je super pravo lijep grm imam namjeru nabaviti sebi
|
|
![]() |
|
pozdrav i tebi hana!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
prekrasan kamenjar,da je meni takav.
|
|
![]() |
|
evo mene cure i dečki slike definitivno neznam smanjiti.otvorila sam novu temu "sajam cvijeća Umag "pa možete pogledati. bilo je 30 slika ali jednostavno nisam uspjela sve staviti.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasan ti je kamenjar i cvijeće, pozdrav od "povremene Istrijanke"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve ti je predivno već sam rekla - pozdravljam iz Rijeke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |