maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 17:12 |
Maslina ,odličan ti je , kao uostalom sve što napraviš. Čaše,Vaze
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa prošlo je d e v e t mjeseci od kad nisam slikala po staklu,izišla sam iz štosa!Mogla sam lijepo i roditi!!!
Neki dan idem iz polja(maslinika) i vidim magarca.E pa ne može se često vidjeti ni ovdje na otoku. Kako pada kiša dva-tri dana sjetim se da imam negdje slićicu i boje.Završim sličicu magarca,nađem neki tzv.okvir.stavim sličicu da se suši a uleti On i baci jaknu na moju svježu sličicu,jao,stradale su mu uši!!! A tako je bio uredan! Malo sam ga "sredila" i eto ga malo čupavog ![]() i s tim tzv.okvirom ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-predivne kale ponosno stoje na neobičnoj vazi
|
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
vaza sa kalama je zaista predivna
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo ti......sve ti je super....ali meni su kale zakon....
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...šteta, šteta, šteta... što nemaš više vremena za crtanje i oslikavanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Na već ispucanu vazu , odlično su se uklopile kale, koje ja jako volim, a od nekoliko pehara meni se najviše sviđa onaj srebrni tako je elegantan.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti na informaciji
![]() Vidit ćemo taj Vivin facetten lak! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Vaza ,visoka 35 cm, promjer 10 cm,taka je,jadna,raspucana sama po sebi,ja samo crtala i bojala!
![]() Inače,za taj efekt na glatkom staklu ,postoji Vivin Facetten lak (prozirni,bezbojni)namažeš debelo po staklu,posušiš i dobiješ sličan efekt! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vaza i je prekrasna! Prekrasna!!!
![]() ![]() A ovaj efekt na vazi, ovo iscjepkano...to mi je čista enigma, ali je odlično! Kako si ovo postigla,čime i kako, ako mogu gnjavit? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
lijepo, i vrlo praktično :D
![]() |
|
![]() |
|
Nisam dugo slikala kale pa evo,ostalo boje i za vazu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ponestaje mi riječi za ove krasote pa izvoli
![]() |
|
![]() |
|
Majko milaaaa!!!!
Teško mi je pametnije komentirat. Svijećnjaci su ti prekrasni a pehari me podsjećaju na neke čaše s bocama što smo davno imali, pa nažalost više nemamo-onaj srebreni je i meni najdraži, iako je sve...a onako ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Srebrni pehar!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napokon nešto novo, krasni radovi.
Najljepši mi je onaj srebrni pehar , tako je elegantan |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Pehari su mi predivni,svaki detalj je izveden savršeno!
|
|
![]() |
|
I par cvijetnih i morski sviječnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje curice,tako dugo nisam bila u ovoj svojoj galeriji da sam je jedva našla a najviše mi je žao što vam se nisam zahvalila na divnim komentarima
Puno ,puno hvala svima! Evo ,nešto sam radila u međuvremenu... nekoliko "pehara" za viteški sajam u G.Stubici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |