Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvitino cvice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvitino cvice

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cvitino cvice
    Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 22:34
Večerašnji ulov biti će super salata.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 22:26
baš lijepo
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 22:07
krasan vrt...ruze su predivne ...narandasta posebno....Wink   krasno ti je tamo u solinu...super
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:59
Hvala vam najljepša!
A, da ne mislite da ja samo oko cvića....

....ovo je dio večerašnjeg ulova.
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 18:47
Vauu koliko se ovo prominilo.. otkad san ja zadnji put vidila!! Savrseno je:) Bas neman rici.. Tulipanima su boje izmisljene, ko da san ih ja birala!! Svaka cast na volji, isplati se visetruko!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:40
Predivan vrt!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:25
Aaaaaa, Cvita ! Kod iris sam napisala, a sad ću ponoviti: Baš sam ponosna kad vidim ovakve slike dvorišta iz Dalmacije, a još sretnija sam što su takvi prizori sve češći!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 07:14
predivno, a zaboravila sam ti reći da oni prozori imaju super namjenu! I moj je okupiran sa flašama
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 23:39
...Gdje li si se do sad skrivala
znam, negdje si uzivala
Kad god dosla, dobro dosla mi...
(dalje neću pjevati jer daljnje riječi nisu bitne )

Ove riječi su mi prvo pale napamet kad sam "ušla" u tvoj krsan vrt, neznam promakao mi je do sad, ali obećajem od sad ga neću zaobilaziti
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 23:30
Ma, sve je to još uvijek u izgradnji, jer radimo kako i koliko možemo, ali ja se trudim oplemeniti prostor oko kuće koliko god mogu.
Hvala svima na lijepim riječima.

Hana, mama-sambac je ocvitala na dosad izraslim granama, ali rastu nove, pa će biti cvita i slika. Inače on je jako lijep i kad ne cvita, jer ima prekrasno lišće, veliko tamno zeleno i sjajno. 
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 21:33
Originalno poslano od člana Cvita Cvita napisao:

Malo gro plana:

Eh ova slika gro plana je stvarno fantasticna...na njoj sam najvise zastala...ako ostavite ovako ovaj zid,bas ce biti lijepo..jos dok cvijece izraste..milina...a evo i ja te pozdravljam uz muziku od Andrea B. Tongue i posto je prvi put da navracam ovdje,dobro dosla EmbarrassedTongue!!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 21:23
eto,trebalo te malo "pogurati" ali isplatilo se! Imaš predivno imanje i cvijeće. A gdje ti je mama od tvog-mog sambaca? Jel ti cvate?
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 20:53
 Hvala Triša. Krumpirko mi je doživio malo veću kalvariju, pa sam ga ostrigla na "nulu", ali oporavlja se, pa kad i ako procvita ove godine, slikat ću ga.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 14:59
Cvita konačno i ja među tvoje cviće. Prekrasno je, ova narančasta ruža super, tulipani su zbilja krasili dvorište. Gro plan je ukras Solinu, a ne vidim krumpirove grmove, a da znaš kako je moj-tvoj prekrasan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 14:50
Malo gro plana:

Špalir tulipana ovog prolića, (imam ih prvi put)

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 14:32
Dihondra (uz zalivanje, naravno)

Cvitići "srebrenka"

Od ove lantane radim stablašicu

A. ovo je primarna namjena onih rupa u zidusmile164!!!

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 14:22
Još malo cvića.
Neke od ruža koje cvitaju i po ovom zvizdanu

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 18:50
predivno cvijeće, neznam što bih izdvojila

smile57
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 09:30

Cvito imaš prelijepog bilja ( i cvijeća i stabala i zelenila).

Hajd kad stavljaš slike, daj malo veće. One 680 x ???(Confusedkad vidim brojku znam).

Jer imaš zbilja prelijepih biljaka, pa da uživamo u punom sjaju!Big%20smile
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:38
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

zid je super...ako više ne budete imali šta zidati kod sebe možete nastaviti kod mene Big%20smile

Čim završimo kod mene, prebacujemo se kod tebe, časna pionirska Wink!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.