Cvitino cvice |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 22:34 |
Večerašnji ulov biti će super salata.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš lijepo
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan vrt...ruze su predivne ...narandasta posebno....
![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Hvala vam najljepša!
A, da ne mislite da ja samo oko cvića....
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Vauu koliko se ovo prominilo.. otkad san ja zadnji put vidila!! Savrseno je:) Bas neman rici.. Tulipanima su boje izmisljene, ko da san ih ja birala!! Svaka cast na volji, isplati se visetruko!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan vrt!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaaaa, Cvita ! Kod iris sam napisala, a sad ću ponoviti: Baš sam ponosna kad vidim ovakve slike dvorišta iz Dalmacije, a još sretnija sam što su takvi prizori sve češći!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno, a zaboravila sam ti reći da oni prozori imaju super namjenu! I moj je okupiran sa flašama
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
...Gdje li si se do sad skrivala
znam, negdje si uzivala Kad god dosla, dobro dosla mi... (dalje neću pjevati jer daljnje riječi nisu bitne )
Ove riječi su mi prvo pale napamet kad sam "ušla" u tvoj krsan vrt, neznam promakao mi je do sad, ali obećajem od sad ga neću zaobilaziti
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Ma, sve je to još uvijek u izgradnji, jer radimo kako i koliko možemo, ali ja se trudim oplemeniti prostor oko kuće koliko god mogu.
Hvala svima na lijepim riječima.
Hana, mama-sambac je ocvitala na dosad izraslim granama, ali rastu nove, pa će biti cvita i slika. Inače on je jako lijep i kad ne cvita, jer ima prekrasno lišće, veliko tamno zeleno i sjajno.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Eh ova slika gro plana je stvarno fantasticna...na njoj sam najvise zastala...ako ostavite ovako ovaj zid,bas ce biti lijepo..jos dok cvijece izraste..milina...a evo i ja te pozdravljam uz muziku od Andrea B. ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eto,trebalo te malo "pogurati" ali isplatilo se! Imaš predivno imanje i cvijeće. A gdje ti je mama od tvog-mog sambaca? Jel ti cvate?
|
|
![]() |
|
Hvala Triša. Krumpirko mi je doživio malo veću kalvariju, pa sam ga ostrigla na "nulu", ali oporavlja se, pa kad i ako procvita ove godine, slikat ću ga.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvita konačno i ja među tvoje cviće. Prekrasno je, ova narančasta ruža super, tulipani su zbilja krasili dvorište. Gro plan je ukras Solinu, a ne vidim krumpirove grmove, a da znaš kako je moj-tvoj prekrasan.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Malo gro plana:
![]() ![]() Špalir tulipana ovog prolića, (imam ih prvi put)
![]() |
|
![]() |
|
Dihondra (uz zalivanje, naravno)
![]() Cvitići "srebrenka"
![]() Od ove lantane radim stablašicu
![]() A.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo cvića.
Neke od ruža koje cvitaju i po ovom zvizdanu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno cvijeće, neznam što bih izdvojila
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvito imaš prelijepog bilja ( i cvijeća i stabala i zelenila). Hajd kad stavljaš slike, daj malo veće. One 680 x ???( Jer imaš zbilja prelijepih biljaka, pa da uživamo u punom sjaju!
![]() |
|
![]() |
|
Čim završimo kod mene, prebacujemo se kod tebe, časna pionirska
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |