Trogir u slikama |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Rujan 2007 u 21:12 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam pojma, vjerujem i ja iz neke udubine zida! Morala sam malo ga zumirati tako da je super i ispala fotka!!! Baš sam ovog proljeća proučavala kakav korijen imaju paprati koje rastu po stijenama... ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Kako ja ovo tek sad vidim
![]() prelijepo ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Najvjerojatnije iz zida (kamena) kao i ostale kapare.
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Evo ja svrljam po forumu...obnavljam gradivo.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasne slike Trogira...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao Donata - 23 Kolovoz 2007 u 10:31 |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Lijepi Trogir...Dalmacija u malom.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
slike su predivne, jedino napomena da se tema stavi u kategoriju "foto" ukoliko stavljate samo slike.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I još samo malo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj balkon je dobio mjesto da ga podijelim sa vama samo zbog boje, ljubičasto se baš previše ne viđa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U šetnji kroz grad moje oko je vidjelo puno lipih detalja, a ove najljepše dijelim sa vama!!!
![]() Pored ovog stalka nalazi se i ovaj mali vrt ![]() ![]() Ispred OŠ ![]() A ostali detalji skoro svi su iz uličica unutar grada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
cekamo
![]() |
|
![]() |
|
Kroz moje oko pogledajte i Vi čari ovog gradića!!!
Pogled na stari dio Trogira ![]() Pogled na lijevu stranu ![]() Katedrala Sv. Lovre ![]() Riva ![]() Ukras na vrhu zgrade uz rivu ![]() Pogled sa druge strane paralelno sa rivom ![]() Opet pogled u lijevo ![]() U slijedećem dijelu slijedi.... he, he, neću vam otkriti već gledajte!!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |