paidagog |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 17:40 |
Di smo zapeli,baš je dobro krenulo,i posude za začinsko bilje su super!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna kutija,volim morske motive
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
prekrasno mi je sve :)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ciao chiarita
bez obzira što si nova i još nemaš puno radova otvori svoju temu
ne brini....s vremenom ćeš ju napuniti
![]() paidagog ide to tebi jako dobro
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
bok svima na ovoj temi, a posebno paidagog s obzirom da je ovo njena tema. promatram Vaše radove svakodnevno (čitaj: na poslu )i stalno im se divim. zapisivala sam si savjete koje ste davale jedna drugoj i prikupila sam nešto materijala pa sam i ja napravila 2 ukrasne pločice i jednu bocu za početak. pokušati ću za vikend staviti slike da vam pokažem pa a čujem vaše komentare. meni to uživo ne izgleda baš lijepo ali je dobro za opuštanje živaca ( što svi vi znate vjerojatno ). s obzirom da svaka imate svoju galeriju ja sad ne znam gdje ja smijem staviti svoje slike?? a ne znam dal je potrebno da ja otvaram svoju galeriju kad sam tek počela i nemam baš nešto ekstra za pokazat. help!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! Samo tako dalje! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
paidagog ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja se pridružujem dobrodošlici
![]() Radovi su ti zaista prekrasni, a posebno ideja sa kašetom.
I da slobodno stavljaj više morskih motiva ja ih obožavam...
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
potpisujem Natu...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ideja sa kasetom je stvarno originalna,a kaste jako lijepo napravljena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasni radovi...i ....jako inventivno s kasetom.....super
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjurić sa bršljanima ti je baš lijep,a i daskica.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kašeta za cvijeće,još neviđeno...baš,baš lijepo
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
super tanjur,a i daska prava morska
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ova kašeta što ti je poslužilakao stalak za cvijeće mije baš dojmljiva...super ideja i vrloekonomično, a ujendo i estetski ugodno iskorištena ambalaža... bravo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I meni je daska posebna..prava morska....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasana tanjurić, ali daska je posebna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
paidagog ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |